Karadeniz'den vatan haini çıkmaz!

Karadeniz'den vatan haini çıkmaz!
AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin durağı bu kez BEYKARDER oldu. Değişik konularda beyanatta bulunan İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, tartışma yaratacak konuşmasıyla gündem yarattı.


Beylikdüzü genelinde kurumsal ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, BEYKARDER Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü'nün siyaset ve STK arasındaki iletişime yönelik yaptığı konuşmada, ülkenin geleceğinde STK'ların ciddi bir yer edineceği ifade edilirken, Beylikdüzü genelinde etkin faaliyette bulunan STK saysının çok düşük olduğu belirtildi.

                                             "en önemli icraat yeni sivil anayasadır"
AK Parti Hükümeti'nin, ustalık döneminde olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, ileri demokrasi şartlarının ülkede yerleşmeye başladığını, yeni yapılacak Anayasa'nın da Türkiye için çok önem arz ettiğini vurguladı. Anayasa değişikliğinin, AK Parti Hükümeti'nin en önemli icraatı olduğuna dikkat çeken Bülbüllü, "Sistem oturduktan sonra, hangi hükümet iktidar olursa olsun, ülkede büyük ölçüde aksaklık yaşanmayacaktır" dedi.

                                                  " STK'ların yarısı faal değil"
Hemşehri derneği olmasına rağmen, BEYKARDER'in önemli faaliyetler gerçekleştirdiğinden bahseden AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, "Beylikdüzü'ndeki STK'ların hepsiyle iletişimi sağlamak için bir çalışma başlattık. Tespit ettiğimiz 62 STK'nın yarısı faal değil, diğerleri de genelde hemşeri dernekleri " değerlendirmesinde bulundu.

                                              "Karadeniz'den vatan haini çıkmaz"
Sivil Toplum Kuruluşlarının etkin ve yaygın olması halinde, siyaset kurumunu daha aktif ve kapsamlı şekilde harekete geçireceğine vurgu yapan Bülbüllü, Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ile alakalı yaptığı yorumunda, bölge insanının siyasete ve ülkeye ciddi değerler kazandırdığını belirtirken, "Karadeniz'den vatan haini çıkmaz" şeklinde ilginç bir beyanatta bulundu.

                                             "ötekileştirme politikası gütmeyeceğiz"
Konuyla alakalı sorulan bir soru üzerine öne sürdüğü iddiasında ayrıntılı açıklama yapan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, "Şu bölgeden vatan haini çıkar, bu bölgeden vatan haini çıkmaz diye bir genelleme yapmam sözkonusu değil. Ülkemizdeki polise, askere kurşun sıkanların hainlerin geneline baktığımızda bu insanların Karadeniz bölgesinden olduğunu söyleyemeyiz. Yoksa kimin nereli olduğu, etnik kimliği ya da bölgesi kriter değildir, adam olsun yeter" tarzında ifadeler kullandı.

Beylikdüzü'ndeki sivil toplum kuruluşları ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı arasındaki iletişimde kesinlikle ötekileştirme politikası gütmeyeceklerini dile getiren Bülbüllü, tüm STK'lar ile temasa geçeceklerini söyledi.

Yerelkulis Haber Merkezi (YHM)
www.yerelkulis.com.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.