Karakaş Silivri’de bir ilke imza attı

Karakaş Silivri’de bir ilke imza attı
SEÇİMİ SİLİVRİ’DE 10 PUAN FARKLA KAZANACAĞIZ Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, Sahur’da bir basın toplantısı düzenleyerek bir ilke imza atmış oldu. Silivri Sahilinde saat 02:00’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Karakaş, İlçe Teşkilatının r
 Eğer kendilerine çalışırlarsa MHP bu dönem 2 tane meclis üyesi bile çıkartır. Ben Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar’ın yeniden aday gösterilmesini istiyorum. AK Parti Silivri’de 10 puan farkla seçimi kazanacak” dedi.  

Karakaş Silivri’de bir ilke imza attı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş sahur’da düzenlendiği basın toplantısı ile alışılmışın dışında bir toplantısına imza attı. Beyzade Cafe’de düzenlenen basın toplantısına AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.  Sahur yemeğinin ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, parti çalışmalarına ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Silivri’de 71 bin kişiyle iftar açtık

Ramazan Ayında yaptıkları çalışmaları değerlendiren  Karakaş;“Bugüne kadar 50’ye yakın iftar programımızda hiçbir aksama olmaması tecrübemizin göstergesidir. 21 bin üyemizle el ele gönül gönüle vererek Ramazan Aymızı iştirak ettik. 18 orman köyümüzde, 7 mahallemizde iftar yaptık ve katılım daha önceki seneye göre %100 arttı. 71 bin kişiyle iftar yaptık. Bu katılımların sadece %10-15’i aynı isimlerdi” dedi.  

Dün bize laf söyleyenler bugün pişkince bizim yaptığımızı yapıyor!
Silivri Belediye Başkanı Özcna Işıklar’ın iftar programlarını eleştiren Karakaş; Birileri bu iftar programlarımızı eleştiriyor ve hakaret unsuru olarak görüyordu. Siyaseten bizlere laf söylüyorlardı. Şimdi bir şey olmamış gibi, pişkince yapmaları erdemlikmidir. Sofralardan siyaset beklenmez. Ama biz onlara en güzel cevabı verdik. Çadırlarda iftar programı olur mu, çadır tiyatrosu mu yapıyorlar diyorlardı. Hatalarından geri döndükleri için kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.  

Gıda Bankasında ayrımcılık yapılıyor
Biz bu soflarda birbirleriyle konuşmayan gelin kaynanaları buluşturduk, barıştırdık diyen Karakaş; “ El öptürdük. Konuşmayan komşuları aynı sofrada buluşturduk. Kadın kollarımızla 7000 aileye ulaştık. Erzak ağıtımı gerçekleştirdik. Silivri Belediyesi’nin Gıda Bankasında bu vatandaşlarımızın sadece isimlerinin olduğunu, herhangi bir yardım yapılmadığını öğrendik. 2-3 ayda bir yardım geldiğini öğrendik. Hatta “Sen AK Parti’ye üyesin” diye isimlerini silmişler listeden. Biz yakasında CHP rozeti olanlara da gittik. Ayrım yapmadık.” dedi.

8 defa Cezaevine gelen CHP’li Vekiller neden Silivrililerle oturup iftar yapmadı?

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş toplantıda CHP’ye ve Silivri Belediyesine de yüklendi. “Bugüne kadar tüm iftarlarımızda en az bir milletvekilimiz, bazen iki üç milletvekilimiz oldu. CHP’nin milletvekilleri 8 defa Silivri Cezaevini ziyaret etti. Malum zatlarla buluştu. Bir kere bile Silivrililerle oturup iftar yapmadı. Buradan deşifre ediyorum. Yine aynı hayata düşmesinler. Ramazanın ruhunu yansıtamadılar. 

Işıklar iftar anonsunu yaptırmadı

İBB’nin sahilde düzenlediği iftar program için belediyeden anons yaptırmak istediklerini ancan Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın anons yaptırmadığını ileri süren Karakaş; “Bugün Milletvekillerimizi, İBB Başkanımızı ağırladık. Silivri Belediyesi hepimizin. Bir anonns geçelim dedik ve meclis üyesi arkadaşımız Metin Kaya bunu belediyeye iletti. Saat 11.00’de söyledik. Geri döneceğiz dediler. 11.00 oldu başkan yardımcısı hanımefendiye söyledik, geri döneceğiz dediler. İsimlerin çıkartılmasını söylediler, siyasi olduğu için. Çıkardık. Fakat sonunda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Benim pankartlarımı söktürenlerin anonsunu yaptırmam” diyerek anonsu geçmedi. Başka yerlerde hahamların, papazların müslümanların iftar sofralarına saygı gösterdiğini çok gördük. Hoşgörü kardeşlik var çünkü. Başkanın bu anlayışı Silirvri halkına ayıp getiriyor. Halka şikayet ediyorum burdan.Yakacağiz yıkacağız anlayışını anlayışını kınıyıyorum. Sahilde bildirge dağıtılmasına izin vermek suretiyle, cezaevine gitmek ama halkın iftar sofralarında oturmadıkları için kınıyorum. Silivri iyi yönetilmiyor.”dedi. 

CHP’nin aday Işıklar olsun istiyorum

2014 yerel seçim sürecini ve CHP’nin Aday Adaylarını da değerlendiren Karakaş, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yine aday olmasını istedi “Birileri samimiyet diğerleri duygusal samimiyet peşinde. Özcan Işıklar yine aday olsun. Çok net söylüyorum, ben bunu istiyorum. Silivri böyle beceriksiz bir yönetim daha önce görmedi. Selami Değirmenci ayrı bir başlık. Aday adaylığını açıkladığında parti binasında yaşanan mikrofon krizini gördük. Kadın ve gençlik kollarının manipülasyonunu gördük. Ama biz hep kol kola geziyoruz. Tüm aday adaylarımızla. Partimizden aday adayı olacak kişiler Ramazan ayı boyunca hemen hemen tüm iftar yemeklerimize katıldı. Ben orkestranın şefiyim. Biz hep birlikte güçlüyüz. Kadın Kollarımız kapı kapı dolaşıp iftar yemeklerine davet etti insanları. Onların çalışma hırslarını yok sayamam. Anonslarla değil dolaşarak davet ettik” dedi. 

Silivri’de MHP seçimin kilidi olacak

AK Parti’de aday adaylık başvurularının Eylül- Ekim gibi hız kazanacağını söyleyen Karakaş “Yılbaşına doğru bizim de başvurularımız başlar. Geçen seçimlerde 45 gün kala açıklamıştık. Biz partimizin kazanmasını istiyoruz şahısların değil. Ekim Kasım aylarında aday adaylarının başvuruları da kabul edilmeye başlanacak. 7 yada 10 fark puan atarak seçimi kazanacağımızı düşünüyorum.MHP şuam ki gücüyle 2 meclis üyesi çıkartabilir. Kilit parti MHP’dir. Onlarda bu dirayeti görüyorum.” dedi.
HABER/ FATMA SARIBIYIK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.