Karakaş’tan kadınlara teşekkür

Karakaş’tan kadınlara teşekkür
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, SKM Bakanı Filiz Baş Güler ile birlikte, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.
Karakaş, ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantı öncesi kadın kolları teşkilatına hitaben yaptığı konuşmada, özellikle Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen programlardaki yoğun çalışmaları nedeni ile kadın kollarını tebrik ederek teşekkür etti. 
SİLİVRİ’YE EN ÇOK HİZMET EDEN PARTİ BİZİZ

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güzenge’nin de katıldığı Silivri Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, ‘Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır.’ derler.  Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da arkasında sizler gibi çalışkan ve fedakâr bir kadın kolları teşkilatı olduğu için bu parti bu kadar güçlü. Ben öncelikle geride bıraktığımız Ramazan ayı içerisinde ki faaliyetlerimizde çok büyük çaba ve gayret dolu çalışmalarınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz ailenizden, çocuğunuzdan, yuvanızdan fedakârlık göstererek gece gündüz demeden çok güzel çalışmalara imza attınız. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bizler bundan önceki 4,5 yıl boyunca da hep yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ettik. Bu çalışmalarımız neticesinde Silivri’nin en büyük, en güçlü ve Silivri’ye en çok hizmet eden parti olduk. İnşallah 30 Mart sabahı da emanetimizi geri alarak belediye hizmetlerimizde de nerede kalmıştık demek sureti ile Silivri’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben sizlere güveniyorum. Sizlerde ki bu birlik ve beraberlik kaybolmadığı sürece önümüzde hiç kimse duramaz. Bizler milletimize hizmetkâr olmak için çıktığımız bu yolda onlara en iyi hizmeti nasıl verebiliriz? Diyerek, hiçbir ayrım yapmadan,  hep birlikte bütün teşkilatımızla beraber bu ilçeyi yöneteceğiz. Bundan sonraki sürçte, hedefimize ulaşma noktasında aynı azim ve inançla çalışmalarınıza devam etmenizi istiyor ve tekrar teşekkür ediyorum.” dedi

SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ise konuşmasında, İlçe Kadın Kolları olarak Silivri’de çok güçlü bir teşkilatlanma ile çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “ Kadın Kolları olarak bizler tempomuzu hiçbir zaman düşürmeden, hedefimize ulaşma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz bütün projelerde bizlere inanan ve her zaman yanımızda olan Sayın ilçe başkanımız Metin Karakaş’a kadın kolları teşkilatı olarak bizler de çok teşekkür ediyoruz. Sizinle çalışmaktan gurur duyuyoruz.” dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.