Kazlıçeşme'de Demokrasi Mitingi

Kazlıçeşme'de Demokrasi Mitingi
Esenyurt Milliyetçi Hareket Partisinin Medine İskender’de düzenlemiş olduğu yemekte, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Reşat Doğru, MHP MYK Üyesi Muharrem Yıldız, Yerel Basın bir araya gelerek seçim sürecini ve 5 Ekim kazlıçeşmede yapacakları
İlk Konuşma sözü alan MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halit Özer şunları söyledi; Partimizin 5 Ekimde demokrasi mitingi var bu sebeple genel merkezden tüm milletvekilleri, başkan yardımcıları hem mitingin duyurusu hem de kamuoyu yaratmak adına, İstanbulun 39 ilçesinde faaliyet gösteriyorlar. Dün MYK üyelerimiz vardı bugünde Sn. Milletvekilimiz geldi ve Esenyurt’ta olan MYK üyemiz Sn. Muharrem Yıldız başka yerde görevli olmasına rağmen basın mensuplarıyla bir arada olmak için o programını erteleyerek buraya geldi. Kendisine teşekkür ediyorum diyerek Sözü Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Muharrem Yıldız’a Bıraktı.
Yıldız basına sitem etti  ve destek istedi
Değerli arkadaşlar birçoğunuzu uzun zaman yol arkadaşlığımız oldu. Bazen sivil toplum dernek başkanı olarak bazen de siyasi çalışmalardan, bazen bir abiniz, bazen de bir arkadaşınız olarak bu bölgede çalışmalarımız oldu.

Değerli arkadaşlar Türkiye’nin gündemi 11 yıldır AKP’nin nasıl yönettiğini hep beraber görüyoruz. Aramızda insan ilişkilerinde uçurumlar yaratmışlar, ekonomide yaratmışlar, namaz kılan ve kılmayan arasında başörtüsü olan olmayan mı, bir bölünme noktasındayız. Bunlara dur demenin adresi MHP olduğuna inanıyorum, bu yönde gayret ediyorum. Toplum da bize yardımcı olursa AKP’yi durduracak tek parti MHP olduğuna inanıyoruz. Sizden birilerinin gücü olarak değil, bizlerin sesini duyurmak için gazetenizde geniş yer vermenizi talep ediyorum. Çünkü MHP’nin Türkiye’nin gidişatı ve gündemiyle alakalı o kadar şey var ki, basını kendi ekonomik gücünün altına aldıklarından dolayı sesimizi duyurmakta zorlanıyoruz. Yerel gazeteler dede Bazen belediyelerin yaptığı çirkin şeyler var yazın dediğimizde kem kümler ve ona benzer şeyler oluyor. Birçok iktidarlar geçti her biriniz yürekli ve onurluydunuz, şimdi ne oldu. Yürekli ve onurlu durma zamanı bu ülke hepimizin dedi.

Daha sonra Tokat Milletvekili Reşat Doğru; Ülkenin milli birlik ve beraberliği tehlike altında. Bir an önce acıların son bulması ve kardeşlik yenden sağlanmalı,Türküyede gözükmeten bir ekonomok krizle karşı karşıya.Bnu dile getiren yok.Gezi olarları bugün spor alanındada insanların tutuklanmalarına kadar varmış.Bu kabul edilemez”. 
                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.