Kerimoğlu ve Sarıgül Bakırköy'de el ele

Kerimoğlu ve Sarıgül Bakırköy'de el ele
CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Bülent Kerimoğlu ile CHP istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Bakırköyde halka seslendi...

Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Kerimoğlu, bugün coşkulu bir kalabalığın katıldığı törenle yerel seçim startını verdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği törene CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül de katıldı. Sarıgül ve Kerimoğlu, el ele vererek seçim otobüsünün üzerinden Bakırköylüleri selamladı.

"HERKESİN ADAYIYIM"

Törende konuşan CHP Bakırköy Adayı Dr. Bülent Kerimoğlu, herkesin adayı olacağını belirterek, "Cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin, devrimcilerin, yurtseverlerin, Gezi'de yitirdiğimiz Ali ismail Korkmaz'ın, Ahmet Cömert'in herkesin adayıyım. Buradan diğer aday adayı arkadaşlarıma sesleniyorum; kimse küsmesin, herkesi yanımda görmek istiyorum. Önce Bakırköy ve İstanbul'da ardından da Türkiye'de CHP'yi iktidar yapmak için birlikte çok çalışmak zorundayız" dedi.

"DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN"

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ise, Bakırköy'e genç ve dinamik bir aday atandığına dikkat çekerek, "Bakırköy'de genç ve dinamik bir isimle Dr. Bülent Kerimoğlu ile yola devam edeceğiz. Ona sahip çıkın, desteğinizi esirgemeyin" şeklinde konuştu. Sarıgül, törene katılan diğer aday adaylarına da seslenerek, sonuna kadar Dr. Kerimoğlu'nun yanında olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.