Kerimoğlu’ndan %70 iddiası

Kerimoğlu’ndan %70 iddiası
CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Bülent Kerimoğlu, Zeytinlik Mahallesi'nde düzenlediği kahvaltılı etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.
Kerimoğlu, insanların artık kirli siyaset görmek istemediklerini belirterek, ‘CHP Bakırköy'de sizlerin emeği ve katkısı ile yüzde 70'in üzerinde oy alarak seçimi kazanacak.’ dedi.

%70 garanti

Aziz Yengi tarafından organize edilen kahvaltıya mahallede bulunan Rum Kilisesi'nin papazı, cami imamı, CHP İlçe Başkanı Sait Yücel ve meclis üyesi adayları da katıldı. Burada yaptığı konuşmada sadece Bakırköy değil İstanbul'da da seçimi kazanacaklarını ifade eden CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Bülent Kerimoğlu, “CHP Bakırköy'de sizlerin emeği ve katkısı ile yüzde 70'in üzerinde oy alarak seçimi kazanacak. İstanbul'da da kazanmamız için bizim sandıkta geniş bir ittifak yaratma zorunluluğumuz var. Diğer partilere oy veren kesimlerden de oy istemeliyiz” diye konuştu.

Türkiye’de iktidar olacağız

Bülent Kerimoğlu, CHP'nin kalesi olan Bakırköy'ü güçlendirmenin kendi görevleri olduğunu belirterek sürdürdüğü konuşmasında, “Belediye başkanlığı sadece 5 iş günü ile sınırlı değil 7/24 saat halkımızın hizmetin de olacağız. Benim sermayem insanlar, dostlar ve arkadaşlarımdır. Ben her zaman yanınızda olmaya çaba ve özen göstereceğim” açıklamasını yaptı. Yolsuzluk operasyonu ve çıkan kasetlere de değinen Kerimoğlu, “Artık yurtdaşlar AKP'nin bu kirli siyasetini görmek istemiyor. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerde önce Bakırköy'de sonra İstanbul'da daha sonrada Türkiye'de iktidar olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.