KESKİN VE TAMAYLIGİL DENETİMDE

KESKİN VE TAMAYLIGİL DENETİMDE
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, bölgemiz ilçe örgütlerine birer ziyarette bulundular…

Sırası ile; Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Başakşehir, Çatalca ve Silivri İlçe örgütlerini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve  Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, partililere yerel seçimlere sıkı hazırlanın uyarılarında bulundular…

CHP Beylikdüzü İlçe örgütünde İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve partililerce karşılanan, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, burada anı defterinde duygularını kaleme aldılar.

“SEÇİLMEK 1 GÜN, YÖNETMEK 5 YIL”

Ardından örgüt toplantı odasında, CHP Beylikdüzü Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle koordinatörleri ve partililerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sunumuyla Beylikdüzü’nün dünü ve bugünü hakkında bilgiler aldı. Beylikdüzü’nün; sosyal, ekonomik, coğrafi konumu hakkında kısa bilgilendirmelerle başlanan sunumda, ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu, “Seçilmek 1 gün, yönetmek 5 yıl” bakış açısından hareketle seçilmekten çok yönetmenin sorumluluğuyla çalıştıklarının altını çizdi.

“TAVUK TOPLAR GİBİ İNSAN TOPLANIYOR”

CHP İstanbul İl yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, Dünyanın hiçbir döneminde haksızlığın haklılık karşısında galip gelmediğini vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ise, “Silivri toplama kampında tavuk toplar gibi insan toplanıyor. Mustafa Balbay hücre içerisinde savunma hakkından mahrum ediliyor. Ülkenin Genel Kurmay Başkanı çete kurmakla suçlanıyor. Böyle bir çarpıklık olabilir mi?” şeklinde tespitlerde bulundu ve “İktidar, beceriksizliği ortaya çıktıkça saldırgan bir üslup sergilemeye başlamıştır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.