Kınalı; Silivri’de Asfalt- Bulgaristan oyunu sahnede

Kınalı; Silivri’de Asfalt- Bulgaristan oyunu sahnede
MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Belediye Başkan Adayı Fatih Kınalı ile Meclis Üyesi adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttı. Olta Restoranda düzenlenen basın toplantısına, Belediye Başkan Adayı Fatih Kınalı, MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve
Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi hiç kimsenin arka bahçesi olamadığını ifade ederken, Belediye Başkan adayı Fatih Kınalı ise, CHP ve AK Parti Belediye Başkan adayları Özcan Işıklar ile Tahir Sert’in Hacivat Karagöz oyunu oynayarak halkı kandırdıklarını söyledi. 

Türkyılmaz; MHP kimsenin arka bahçesi değil
Aday tanıtım toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz; “30 Mart yerel seçimlerine Silivri'de de katılma kararı aldık. Belediye başkan adayını ilk açıklayan siyasi partiyiz. Bazı basın kuruluşlarındaki arkadaşlarımıza defalarca açıklamamıza rağmen hala bir siyasi partinin arka bahçesiymişiz gibi yorumlar yapılıyor. Biz kimsenin arka bahçesi değiliz.  Biz burada belediyeyi kazanmak iddiası ve inancıyla yola çıktık. Partimizin 45 yıllık şanlı şerefli bir geçmişi var. Hiç bir partinin bahçesi olmaya ihtiyacımız yok” dedi. 

Kınalı; Silivri’de Hacivat- Karagöz oyunu oynanıyor 
İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz’ın ardından MHP Silivri Belediye Başkan adayı Fatih Kınalı, Ak Parti ve CHP'nin seçim politikalarını ve adaylarını da eleştirdi. Silivri'de Ak Parti ve CHP Belediye Başkan adayının Hacıvat Karagöz oyunu oynadıkları benzetmesini yapan Kınalı; " Hükümetin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynadığı bazı oyunlar var. Siyasi rakibimiz olan diğer partilerde gördüğünüz gibi şu anda Karagöz- Hacivat oyunu sergilenmekte.

Bu oyunun adı da,” Asfalt, Bulgaristan” oyunu. Bunlar bu oyunlarla insanlara yanlışı doğru diye göstermeye çalışıyorlar. Biz Türk milleti olarak bu oyunlardan bıktık. Bu milletin ve Silivri’nin gerçekten bir seçeneği var. Milliyetçi Hareket Partisi 45 yıllık dürüstlüğü ile vatanına ve milletine hizmet edecek neferlerle doludur. Bunlar eksilmeden çoğalmaktadır” dedi.  

Minik Şira babasına destek verdi

Aday tanıtım toplantısında konuşma yaparken heyecanlanan Fatih Kınalı’ya minik kızı Şira elinden tutarak destek verdi. Şira’nın babasının elinden tutarak destek vermesi salonda bulunanları duygulandırdı. Benim en büyük destekçim kızım ve ailem diyen Kınalı, kendisine destek veren İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz’a, Meclis Üyesi adaylarına ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.  
Dugan; AK Partide kiracıydık şimdi kendi evimize geldik 
Yerel seçim sürecinde ilk kopma ise Ak Parti'de yaşandı. Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi adaylığı için müracaat eden ancak listelerde yer bulamayınca partisinden ayrılma kararı alan Cem Duğan MHP'ye katıldı. Duğan'ın parti üyeliğini yapan ilçe başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ardından Cem Duğan'a MHP rozeti taktı. AK Partiden MHP’ye geçen Cem Dugan; “  AK Parti’de kiracıydık şimdi evimize geldik. MHP’li ağabeylerim sadece bana değil tüm engelli kardeşlerimize kucak açmışlardır. Kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.  
Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.