Kırk haramiden bir AKP çıkar

Kırk haramiden bir AKP çıkar
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın “Kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez” sözlerine “Kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta çıkmaz, ama kırk haramiden bir AKP çıkar” yanıtını verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “Kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez” sözlerine “Kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta çıkmaz, ama kırk haramiden bir AKP çıkar” yanıtını verdi. MHP Lideri, Arena Spor Salonu’ndaki Ankara milletvekili adayları tanıtım toplantısında özetle şöyle konuştu:

Şifrenin haddini bildireceğiz

“Bozkurt, müptezellere tokadını indirmek için bu salonda ayağa kalktı. Şifrelerle 1 milyon 700 bin gencimizin hakkını çiğneyenlere haddini bildirmek için burada toplandık. Sınavda kopyacı, projede aşırmacı, eğitimde intihalci olan AKP iktidarının defterini dürmek için burada yekvücut olduk. Hizbullah militanlarını salıveren, okyanus ötesinin projelerine teşrifatçılık yapan kokuşmuş AKP zihniyetini, geldiği gibi göndermek için söz verdik. Özel hayatı takip altına alan gözleri, telefonları dinleyen pis kulakları cezalandırmak için Ankara ‘hazırım’ diyor.

Şerefsiz elleri kıralım

Şifresiz sınavlar için, çıldırmış ve akılsız projelerle milletimizi oyalayanları tasfiye etmek için ses ver Ankara. Polise tokat atan şerefsiz elleri kırmak için ses ver Ankara. Kediye seymen kıyafeti giydiren, seymenleri kedi kılığına sokan bu zihniyete şamarı indirmek için harekete geç Ankara.

AKP hayasızca çamur atıyor

AKP bize hayâsızca çamur atıyor. 12 Eylül Referandum sürecinde AKP’nin alçakça tertiplerine maruz kaldık. Bir riyakarlıkla, bugün hayvan diyerek alçakça saldırdığı aziz dava arkadaşlarımızdan, geçmişte şehit olanların mektuplarını siyasi rant aracı olarak kullanmaya yeltendi. MHP mensuplarına küfürleri sıralayan bu omurgasız siyasi zihniyet, ahlaksızca üzerimize musallat oldu.

Kim şerefli, kim şerefsiz

Başbakan’ın ustalık dönemi, Türk milletinin etnik temelde ayrışmasını öngörmektedir. Biz, bebek katiliyle kurulan pazarlık masalarını, mutabakat arayışlarını deşifre ettik. Kimin şerefli, kimin şerefsiz olduğunu öfke nöbetlerine girenlerin yüzüne tuttuğumuz aynayla gösterdik. Bu yüzden okyanus ötesinden yönlendirilen internet sitelerinin kara çalmasıyla yüz yüzeyiz. Okyanus ötesinden gelen istihbarat şefleri, AKP’yi kendi amaçları doğrultusunda daha da kemikleştirmek için harekete geçmişlerdir. Bugün camiler bile ayrılma noktasına gelmiştir. Alternatif Cuma namazları kılınmaya başlanmıştır. Sözde demokratik çözüm çadırları, ihanetin yuvalandığı yerler haline gelmiştir.

MHP Ankara milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında, İstiklal Marşı sırasında Bahçeli’nin arkasındaki partililer bozkurt selamı verdi. MHP Lideri, salondaki heyecandan övündüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.