Kıskıvrak yakaladılar

Kıskıvrak yakaladılar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, yeni bir parti kurdular; Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim

Sultangazi Yayla Mahallesi'nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "HDP'nin bir resmi cumhurbaşkanı adayı var mı? Var mı, yok mu? Peki HDP, Tayyip Erdoğan'ı mı destekliyor, kimi destekliyor? Kılıçdaroğlu’nu destekliyor değil mi? Murat Karayılan oradan konuşuyor. Cemil Bayık oradan konuşuyor. Bese Hozat diye bir kadın oradan konuşuyor herkes bir taraftan konuşuyor. Diyorlar ki 100 yıllık Cumhuriyeti bitireceğiz. AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne verilen oylar PKK'ya atılan kurşundur diyor. Diyor mu? Hiçbir Kürt, AK Parti'yi desteklemez diyor. Sizin inadınıza göreceksiniz. Oradan birinci parti çıkacağız. Göreceğiz” dedi.

Kıyafet değiştirdiler

“Bakalım, millet huzuru mu seçecek, yoksa PKK terörünü mü seçecek?” diye soran Soylu, “Gelecekler kayyumu kaldıracaklar. Kimi getirecekler? HDP PKK'lıları getirecekler oraya. Şimdi isim değiştirmişler. Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece. Bu kadar basit, kimsenin peşini bırakmayız. Bu ülkede 20 yaşında, 5 aylık bir hamile annenin eşinin tabutu başında başsağlığına gittiğimde bana verdiği o cevabı hayatım boyunca unutmam. Başın sağolsun diye çekine çekine söylediğimde kafasını kaldırıp dedi ki vatan sağolsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.