Kıyıklık muhtarlarla buluştu

Kıyıklık muhtarlarla buluştu
Büyükçerkmece’den sorumlu Ak Parti Milletvekili Av.Feyzullah Kıyıklık, mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı  Av.Celal Babayiğit,  Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin  de katıldığı toplantıda tüm mahalle muhtarları mahalleleri ve ilçe hakkında sorunlarını sıkıntılarını paylaştılar.

Milletvekli Kıyıklık konuşmasında, tüm problemlerin ve projelerin muhatabı olan kurumlara iletileceğini gerek  bakanlık, İ.B.B. ve il özel idaresi düzeyinde çözüm noktasında ivedilikle takip edileceğini belirtti ve bu toplantıların ilçede rutin olarak yapılacağını söyledi.

İlçe Başkanı Av.Celal Babayiğit  ise yaptığı konuşmada, demokrasimizin vazgeçilmez temel taşları olan muhtarlarımızla her zaman çözüme odaklı bir anlayış ile iletişim halinde olduğunu belirtti ve “İktidarımız hızını ve kalitesini şimdiden en üst makamlarla bölgemize taşıyor, gelişmiş ve yenilenmiş bir Büyükçekmece için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Samimi ve içten sohbetlerle verimli geçen kahvaltıda muhtarların görüş ve önerileri, mahallelerin sorunları hakkında bilgi alındı.

Esnafla sohbet…

İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ve Milletvekili Av. Feyzullah Kıyıklık, Tepecik Merkez Camiinde Cuma namazını kıldıktan sonra bölge esnafıyla bir araya gelerek sohbet etti. Oldukça verimli geçen sohbet programına çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.