Kolları Sıvadı Düştü Yollara!

Kolları Sıvadı Düştü Yollara!
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül kolları sıvadı, yollara düştü. Büyükçekmece’de çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağım diyerek çalışmalara koyulan Tazegül’ün amacı 20 bin üye yapmak.
Kumburgazlılar şokta!
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegülilçede çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağım diyerek çalışmalara koyuldu. İlçe BaşkanıTazegül’ünilk durağı Kumburgaz’dı. Kumburgaz mahallesinde; kasap, manav, bakkal, kahve demeden tüm kapıları çalarak CHP’nin broşürlerini yurttaşa dağıtan Tazegül herkesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmaya davet etti. İlk defa bir ilçe başkanını bu tür çalışmada gördüklerini kaydeden Kumburgazlılar ise ‘Ne diyelim. Umarım diğer siyasilerimize bu tür çalışmalar örnek olur. Genelde seçimden seçime oy istemeye gelen siyasilerimizin aksine partisine üye yapmaya çalışan bir ilçe başkanını görmemiz bizi şaşırttı’ dediler.

Her mahalleye gidilecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece yönetim kurulu üyelerini de yanına alarak kolları sıvayıp yerel seçim çalışmalarına başlayan İlçe Başkanı Dursun Tazegül‘Amacımız önce Büyükçekmece’de ardından İstanbul’da CHP bayrağını zirveye dikmektir. Bu amaç uğruna Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren bütün yurttaşlarımızı biraz daha fazla duyarlılığa ve bize desteğe davet ediyorum’ dedi.
HABERDAR ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.