KORYÜREK SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ!

KORYÜREK SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ!
Kamuoyunda son günlerde hakkında yeniden Kadın kolları Başkanı olacağı yönünde çıkan söylentileri cevap veren AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Elif Koryürek; “ Siyasete mola verdim. Asla kadın kolları başkanı olmayı düşünmüyorum” dedi.
21 Aralıkta yapılan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı kongresinin ardından gözler Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına çevrildi. Önümüzdeki günlerde Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının kongresi için önceki gün ilçe binasında Kadın Kolu ve Gençlik Kolu Başkanını belirlemek için temayül yoklaması yapıldı.

Henüz temayül sonuçları açıklanmazken, eski Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek’in ismi kamuoyunda yeniden göreve geleceği şeklinde konuşulmaya başlandı. Tüm bu söylentilere açık yüreklilikle cevap veren Koryürek; “ Yeniden kadın kolu başkanı olmayı düşünmüyorum. Asla da yeniden bu görevde olmayacağım. Ben siyasete mola verdim. Çocuklarımla ve ailemle çok mutluyum. Yeniden kadın kolu başkanı olacak söylentilerini ortaya atanlar bunun böyle olmayacağını görecekler” dedi.

Diğer yandan İlçe Kadın Kollarına ve AK Partiye uzun yıllar emek veren Ömür Aslan’ın Kadın Kolları Başkanlığı için düşünüldüğü ve Gedik’in de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık YILDIRIM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.