Küçükhan hedefini açıkladı

Küçükhan hedefini açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece İlçe Teşkilatı yeni yönetimiyle birlikte basına verdiği kahvaltıda, gelecek seçimlere yönelik amaçlarını ve çalışmalarını paylaştı. Kahvaltılı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Av. Tuğba Küçükhan, Büyükçekmece’de 10 b
Bursa Kebap Evi'nde düzenlenen kahvaltıda MHP İlçe Teşkilatı yeni yönetimiyle beraber basının karşısına çıktı. MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakkı Özyurt, MHP Büyükçekmece
İlçe Başkanı Tuğba Küçükhan, 2014 yerel seçimlerindeki Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Yaşar Derin, Büyükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Altomruk ve çok sayıda partilinin katıldığı kahvaltıya çok sayıda partili de iştirak etti.
Üç hilal dalgalanacak
MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Tuğba Küçükhan, kahvaltıdaki geniş katılımdan ötürü memnuniyetini ifade ederken “Büyükçekmece'de MHP'yi iktidara taşımak için yola çıktık ve
bunun için çalışacağız. Üç hilal Büyükçekmece'nin her yerinde dalgalanacak” diye konuştu. Gelecek seçimlerdeki hedeflerinin Büyükçekmece ve İstanbul'da zafer olduğunun altını çizen Küçükhan “Partimize ilçemizde 10 bin, İstanbul'da ise 1 milyon üye kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin gündemine yerleşen 17 Aralık Yolsuzluk Operasyonun yıldönümündeki eylemler hakkında da konuşan Küçükhan “Yolsuzluk konusunda tavrımız nettir. İlçe binamıza yolsuzlukla ilgili önemli bir pankartta asmıştık ancak bu pankart daha sonra indirildi. Bu tarz haksız müdahalelere karşı haklı bir mücadele ortaya koymaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


MHP geçmişe takılmayacak

MHP'nin bugüne kadar Büyükçekmece'deki seçimlerden belediye meclis üyesi çıkaramamasına yönelik olarak sorduğumuz soruya cevap veren İlçe Başkanı Küçükhan “Bizler
artık geçmişe takılmak, geçmişte yaşananlar hakkında konuşmak istemiyoruz. Bundan sonra yeni yönetimimizle birlikte güzel ve temiz bir sayfa açtık. Artık MHP'yi zafere taşımak ve güzel sonuçlar almak için varız” dedi.

Albatros Büyükçekmece halkınındır

Büyükçekmece Albatros'ta belediyenin sürdürdüğü çalışmalar sonucu kesilen ağaçları ve tartışılan bölgeye Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Serdar Bilgili'nin otel yapacağı yönündeki iddiaları da değerlendiren Küçükhan, “Albatros'ta gerçekleşen kıyım kabul edilemez.

Albatros Büyükçekmece halkının nefes alacağı ve rahatça gezip dolaşacağı bir yer olarak korunmalıdır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum