‘Kürt sorununu CHP çözer’

‘Kürt sorununu CHP çözer’
CHP Güzelce Mahalle Başkanlığı toplantısında konuşan, CHP Parti Meclisi Üyesi İbrahim Yener;‘KÜRT SORUNUNU CHP ÇÖZER’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Örgütü mahalle toplantılarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Güzelce Mahalle Başkanlığı’nın toplantısına ilgi yoğun oldu.

Yoğun katılım vardı

Güzelce Hukukçular Sitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen tanışma ve dayanışma toplantısına; CHP Parti Meclisi Üyesi İbrahim Yener, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Togay, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül,Eski Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut,Güzelce Mahallesi Muhtarı Orhan Kotan, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın ve çok sayıda yurttaş katıldı.

5 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleşen toplantıda konuşan, CHP Güzelce Mahalle Başkanı Hüseyin Dilli tanışma ve dayanışma toplantılarının  önemini  ve seçim çalışmalarına yönelik örgütlenme konularına değindi.

Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegülde konuşmasında , mahalle örgütlenmelerinin önemi ve parti çalışmaları konusunda bilgiler vererek, AKP’nin ülkemizi kötü yönettiğini ve politikalarının ülke gerçekleriyle bağdaşmadığını söyledi.

‘Kürt sorununu CHP çözer’

Etkinliğin konuşmacısı, CHP Parti Meclisi Üyesi İbrahim Yener,  parti politikaları, genel siyaset üzerine bir konuşma yaparak,  katılımcılardan sorular alarak interaktif bir tartışma yöntemi kullandı.

İbrahim Yener, 1 Mayıs’ta ki şiddeti kınadıktan sonra, 6 Mayıs 1972 de idam edilen üç fidanı saygıyla andığını ifade etti. Yener konuşmasında; dış siyasetteki yalnızlaşmayı vurguladıktan sonra Suriye politikasının bize yansıyan olumsuzluklarına vurgu yaptı ve Kürt sorunu konusunda Başbakan Erdoğan'ın tavrının bir seçim taktiği olduğunu, bu sorunu ancak insanlar arasında dil, din, renk ve cins ayırımı yapmayan sosyaldemokratların yani CHP’nin yapabileceğini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.