Listeleri, kişileri tartışmayın

Listeleri, kişileri tartışmayın
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyareti sırasında SKM'leri ve Yeşil Vadi Projesini de gezen Müezzinoğlu, 'Listeleri , kişileri tartışmayın. Bir söz vardır, aklı biraz kıt olanlar isimleri tartışır, norm
Beylikdüzü ziyaretinde seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu partililere yaptığı konuşmada 'Nefsimizin değil , vicdanımızın esiri olmak zorundayız. Bizi kırsalar da , incitseler de mesele vicdanen huzurlu olabilmektir. Kapı kapı dolaşacağız, komşularımıza kendimizi anlatacağız ve Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı bu milletin kaderiyle oynamak isteyenlere güçlü bir tokadı sandıktan vurabildiğimizde huzura kavuşacağız.' ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz , "Bu millete ve bu coğrafyaya hizmet etmek her insana nasip olmayan bir ayrıcalıktır.Bu millet farklı inanç ve kültürlere karşı duyduğu saygı ile tarihine yön vermiş ve bu bakış açısıyla insanlık adına birçok değerler üretmiştir."dedi.

BEYLİKDÜZÜ'NÜN DOĞUSUDA BATISIDA HÜZÜNLÜ

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz , konuşmasının devamında : "Beylikdüzü'nün doğusu da batısı da hüzünlü. Batısında Büyükçekmece hüzünlüydü ama merak etmeyin, inşallah oraya Celal Babayiğit geliyor. Doğusunda Avcılar hüzünlüydü ama yine merak etmeyiniz oraya da Bayram Şenocak geliyor. İstanbul'un gülen yüzü Beylikdüzü'ne de sayın Yusuf Uzun başkanımız , yine yeniden ara vermeden gümbür gümbür geliyor." dedi.

 TEMİZLİĞİ , DÜZENİ , SAĞLIĞI BEYLİKDÜZÜ'NDE GÖRDÜM

Protokol konuşmaları bölümünde söz alan AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Gülay Dalyan, "Avcılar'da çalıştım, Silivri'de çalıştım, Büyükçekmece'de çalıştım,  45 yıldır Bakırköy'de oturuyorum hep aynı sıkıntılar. İBB Başkanımız Kadir Bey hep sahada hep hizmetin eksik olduğu yerde. Ama en son Beylikdüzü'ne geldim , bırakın milletvekilliğini bir vatandaş olarak temizliği, düzeni , sağlığı Beylikdüzü'nde gördüm. Bir vatandaş olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun'a ve onun nezdinde İBB Başkanımız Kadir Topbaş'a teşekkür ediyorum."dedi.

YEŞİL VADİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

Beylikdüzü Kültür Merkezi ve AK Parti Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkez'indeki programlardan sonra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Beylikdüzü Belediye Başkanı ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun, beraberlerindeki heyetle Yeşil Vadi çalışmalarını yerinde incelediler. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yeşil Vadi'ye çam ağacı dikimi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.