MHP Beylikdüzü Ali Aydın’a teslim!

MHP Beylikdüzü  Ali Aydın’a teslim!
12 mayıs 2012 Cumartesi günü, Işıldak Kültür Sarayı’nda yapılan MHP Beylikdüzü İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ali Aydın yeniden başkan seçildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ysuf Uzun, kongreye katılarak yeniden ilçe başkanı seçilen Ali Aydın’a başarılar diledi. Toplantıda, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez yapıtaşları olduğunu ifade eden Uzun’a partililer büyük ilgi gösterdi. Programa, Uzun’un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı  Av. İbrahim Bülbüllü ve Gürpınar Eski Belediye Başkanı Velittin Küçük de katıldı.

Bu arada  MHP İlçe Başkanı Ali Aydın Anneler günü münasabetiyle ilçe binasında düzenlenen  kahvaltıda kadın kolları ve yönetimiyle , bir araya geldi. Günün  önemini anlatan Aydın bu sene Anneler günü ile Türkçe'nin resmi dil olarak kabulünün 735. yıl dönümü'nün aynı güne denk geldiği ikisini birden kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen aydın şöyle devam etti.

Annelerimiz, hoşgörünün ve merhametin tükenmez kaynağıdır. Annelik, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılamayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir. Hiç  yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı  nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Yine tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge anneler çok ayrı bir yere sahiptir.

Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü  kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.