MHP İl Başkanından Esenyurt İlçeye ziyaret

MHP İl Başkanından Esenyurt İlçeye ziyaret
MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan ve yöneticileri Esenyurt İlçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP Esenyurt İlçe teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Abdurahman Başkan, Teşkilat Başkanı Gazi Arslan, 3. Bölge Başkanı Murat Türkmen, İl Sekreteri Hasan Basri ve İl Yöneticilerini İlçe Başkanı Halit Özer ve Başkan Yardımcısı Onur Gül ve İlçe yöneticileri karşıladılar. İlçenin çalışmaları hakkında bilgi aldı

“Esenyurt’ta belediyeyi alacağız.”

İl ve İlçe Yönetiminin partililerin katıldığı toplantıda İlçe başkanı Halit Özer kısa çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yapı Özer;” MHP olarak Esenyurt’ta belediyeyi alacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diyerek çok iddialı konuştu.

“Hepiniz bizler için çok kıymetlisiniz”
Toplantıda kalabalık bir partiliye hitap eden İl başka’nı bir kongre süreci yaşadık bu nedenle sürece destek veren ilçelerdeki arkadaşlara teşekkür etmek amaçlı geldiklerini söyleyerek şöyle devam etti; “Ziyaretimize buralardan başlamamızın nedeni sizlere aynı zamanda bir teşekkürdür amaçlı. Bundan sonrada İstanbul ekibi olarak bir olduğumuzu, iri olduğumuzu ve diri olduğumuzu göstermek için bir çalışma yürütüyoruz. İstanbul ili ve ilçe delegeleriyle dimdik durmuş listesini blok olarak geçirmiştir. Buda siz değerli delege ve ilçe yöneticisi arkadaşların kararlı duruşuyla gerçekleştirdik. Siz ilçe delegelerimiz ilçe başkanlarımız hepiniz bizler için çok kıymetlisiniz. Kıymetinizi bildiğimiz adına bu toplantıyı yaptık Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.