MHP sorunları dinledi

MHP sorunları dinledi
MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ve kalabalık bir partili grup Mimarsinan Merkez Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Güneş ve beraberindekiler esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunarak mahalle sorunları hakkında bilgi aldı.
Mhp Büyükçekmece İlçe Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş önderliğinde Mimarsimanan Merkez Mahallesi’ni ziyaret eden MHP’liler, mahallelinin sorunlarını dinledi. Özellikle Mimarsinan’a giriş güzergahının değişmesinden sonra mahallenin atıl kaldığını ifade eden vatandaşlar, yol bozuklukları için şikayette bulundu.
 
Sorunları dinliyoruz
MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaatin Yavuz Güneş, yaptığı açıklamada rutin mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, ‘İktidar partisi olmadığımız için sorunların çözümü noktasında sıkıntı yaşıyoruz. Tespit ettiğimiz sorunları da öncelikle bölge milletvekillerimiz olmak üzere gerekli merciilere iletiyoruz. Umarım yetkililer duyarlı olur’ dedi. Güneş açıklamasının devamında pozitif muhalefetten yana olduklarını vurgulayarak, ‘Siyasette hizmetin esas olduğuna inanıyoruz. Hizmeti yapanın kim olduğu önemli değil. Önemli olan vatandaşlarımızın rahat etmesi’ şeklinde konuştu.
 
Tam kadro katılım
Mimarsinan Merkez Mahallesi’ni ziyaret ederek halkın sorunlarını dinleyem MHP grubu bu ziyarete tam kadro plarak katıldı. İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in yanısıra, Mimarsinan’dan sorumlu İlçe Yöneticisi Ergül Ergi, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutan, Büyükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sarıhan, Kadın Kolları Başkanı Nuray Erbay ve çok sayıda partili ziyarete katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.