MHP'li Şandır'dan kaset açıklaması

MHP'li Şandır'dan kaset açıklaması
'MHP'nin iktidarından korkanlar röntgencilik yapıyor'

MHP Grup Başkan Vekili ve Mersin 1'inci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Şandır, partisinin iktidar olmasını istemeyen birilerinin meşru zeminde siyaset yapmak yerine özel yaşama tecavüz ettiğini, insanların yatak odasını izleyerek röntgencilik yaptığını söyledi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'ndeki Medya Mensupları Derneği'ni ziyaret eden Mehmet Şandır, gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP'yi sarsan kaset skandallarıyla ilgili bir soruyu değerlendiren Şandır, "Burası Milliyetçi Hareket Partisi. Burada hiçbir yanlışlığa, hiçbir çirkinliğe müsaade etmeyiz. Yer bulamaz, yanlış yapan karşılığını görür, görmüştür de; MHP'nin Sayın Lideri gerekeni yapmıştır. İtham altında bulunan MHP'nin yöneticileri gerekeni yapmışlardır. Bu arkadaşlarımız onurlu şerefli bir tavır ortaya koymuşlardır" dedi.

Mehmet Şandır, partisinin iktidar olmasından korkulduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Birileri, kimse o birileri, MHP'nin iktidar olmasından o kadar çok korkmaktadırlar ki artık meşru zeminde siyaset yapmak yerine özel yaşamlara tecavüz etmek, röntgencilik yapmak, insanların yatak odalarını gözlemek gibi bir alçaklığa bir şerefsizliğe düşmek mecburiyetinde kalmışlardır. MHP korkusu birilerini insan olmaktan çıkarmıştır. Kimdir o birileri, üzerine kim alınıyorsa odur. İtham ettiklerimiz belli, Sayın Genel Başkanımız açıkladı: İbrahim Faruk Bayındır. Bayındır'ın mensubu bulunduğu siyasi partinin Sayın Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğer Devlet Bahçeli kadar onurlu, şerefli ve duyarlıysa adı geçen bu partilisini bu röntgencilikten dolayı partisinden atması lazım. Devlet Bahçeli bu halkımız nezdinde hoş karşılanmayan bu davranışı yapan yöneticilerini, yardımcılarını nasıl cezalandırmışsa, nasıl partiden uzaklaştırmışsa Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a da, bu kasetlerin finansörü olduğunu kendi ağzıyla itiraf eden, partisinin belediye meclis üyesi ve milletvekili aday adayı olan bu şahsı partiden atması gerek. Eğer Sayın Başbakan, şereften, ahlaktan bahsediyorsa önce bunu yapması gerekir."

OKYANUS ÖTESİ YALNIZ HOCAEFENDİ DEĞİLDİR
Kasetlerin MHP'nin önünü kesebilmek, millet nezdinde itibarsızlaştırmak için bir komplo olduğuna da dikkat çeken Şandır, kasetlerde yaşanan hadiseleri de doğru bulmadıklarını kaydederek şunları söyledi:

"Ama insanların yatak odasını gözlemek, insanların özel hayatını kasete almak, bu olayda en büyük ahlaksızlıktır, en büyük şerefsizliktir. Bizim muhatabımız bu olayı, bu kasetleri yapan, bu komployu kurandır. Kimse bu, bunu kim üzerine alıyorsa odur. Okyanus ötesinde yalnız bahsedilen Hocaefendi değil, başkaları da yaşamaktadır. Ama bu ithamdan bu değerlendirmeden, Hocaefendinin bu olayı üzerine almış olması da ibretlik bir sonuçtur. İnsanların yatak odasını gözleyen röntgencileri de, MHP'ye tuzak kuran bu yeni derin devletin sahiplerini de şiddetle ve neferle kınıyoruz. O da bundan daha fazla bir ahlaksızlıktır. Bunun sahipleri kimse onları suçluyoruz. Ama bunun finansörünün kim olduğu ortaya çıkmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.