MHP’nin genç adayı Silivri’den

MHP’nin genç adayı Silivri’den
MHP'nin genç aday adayı Serhat Dinçkut, dün parti binasında yaptığı basın toplantısı ile partililere ve kamuoyuna aday adaylığını duyurdu.
 
 29 yaşında olan aday adayı Diçkut MHP'de başladığı siyasi yaşamı boyunca ülkü ocaklarında da çeşitli kademelerde görev aldı. Silivri İlçe Başkanlığı'na üye olan Dinçkut'u basın toplantısında partilileride yalnız bırakmadı. Dün MHP Silivri İlçe Başkanlığında basının karşısına geçen Serhat Dinçkut kendisini tanıttı. Dinçkut konuşmasında "23 Mart 1982 Salı günü İstanbul’da Dünya’ya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Silivri’de, Lise eğitimimi ise Çatalca Endüstri Meslek Lisesinde aldım. Yüksek Öğrenimimi de Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksekokulu Makine Resim Konstrüksiyonu Bölümünde 2003 yılında tamamladım. 2004 yılında Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında vatani vazifemi yerine getirdim. 2006 yılının eylül ayında sevgili Zevcem Dilek Hanım ile hayatımı birleştirme bahtiyarlığını yakaladım. Ve bu mutlu birlikteliğimizden 2007 yılında oğlumuz Aykut Dünya’ya geldi. Edindiğim yüksek öğrenim gereği ihtisaslaştığım alanda özel sektörde halen çalışmaktayım. " dedi.
 
Ülkü ocaklarında başkanlık yaptı
Dinçkut "Üniversite öğrenciliğim döneminde, Rize Ülkü Ocaklarında yöneticilik, Silivri Ülkü Ocakları Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyeliği adaylığı görevlerinde bulundum. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 80 yıllık maddi manevi birikimlerinin, geride bıraktığımız 8 yıllık Akp iktidarı süresinde yok pahasına elden çıkarılmasına şahit olduk. Başta Türk Telekom, Tüpraş, Tekel ve benzeri birçok kar sağlayan devlet birikimi özelleştirme adı altında değerine yaklaşmaktan dahi uzak bedeller karşılığında akp yakın ve yandaşlarına peşkeş çekildiğini gördük. Siyasi, sosyal, ekonomik, bireysel anlamda vatandaşlarımızın umudunun kalmadığı… İşsizliğin, adaletsizliğin, asayişsizliğin, özgürlüksüzlüğün ümitsizliğin hakim olduğu bir Türkiye manzarasından; bireylerinin “dik baş tok karın, mutlu ve umutlu yarın”larının tesis edileceği bir Türkiye inşa etmek ülküsüyle yola çıkmış bulunmaktayım. Bu yolda Mensubu bulunmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin “2023 Lider Ülke Türkiye” idealine yönelen neferlerinden biri olarak İstanbul 3. Bölge milletvekili Aday Adaylığımı sizlerle paylaşmaktan kıvanç duyuyorum." sözleri ile aday adaylığını duyurdu.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum