MHP’YE YILDIZ ADAY

MHP’YE YILDIZ ADAY
Kars Serhat Boyları Genel Başkanı Muharrem Yıldız, MHP’den Milletvekilliği için başvuruda bulundu. Yıldız geçen yıl, Kanada’da yapılan ‘Kars Şenlikleri’nde SERHAT BOYLARI STANTI açarak Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunmuştu.

 

 

Muharrem Yıldız, MHP’ye adaylık başvurusu yaptı. Kars Serhat Boyları Genel Başkanı Muharrem Yıldız, MHP’den Milletvekilliği için başvuruda bulundu. Yıldız son yıllarda gerek Esenyurt’ta, gerek memleketi Kars Sarıkamış’ta başarılı çalışmalar ile adından söz ettiriyor.

 

Kars Sarıkamış Şehitliklerinin tanıtımı için başlattığı kampanyayla Türkiye çapında adından söz ettiren Yıldız İnşaat sahibi Muharrem Yıldız; ‘Türkiye’ye hizmet etme noktasında kendimi hazır hissediyorum. Genel Merkezimin teveccühüyle, bugüne kadar yaptığım çalışmalara, milletvekili olarak devam etmek istiyorum. Partili büyüklerim değerlendirip kara vereceklerdir. Biz görev adamıyız. İstanbul ya da memleketimiz Kars hiç fark etmez.’ Dedi.

 

Binlerce insanı şehitliğe götürdü

Aynı zamanda MHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi’de olan Serhat Boyları Derneği Genel Başkanı Muharrem Yıldız, Kars Sarıkamış Şehitliği’nin tanıtım kampanyasıyla ilgili binlerce insanı Kars’a götürerek, büyük bir çıkış yakalamasıyla dikkat çekmişt.

Kampanyanın mesajı; ‘Çanakkale’ye gösterilen ilgi, Sarıkamış’a da gösterilsin, orada da sizin bir dedeniz şehit yatıyor’ olmuştu. Bu çıkışıyla Türkiye genelinde adından söz ettiren Yıldız, ülke tanıtımı için oluşturduğu fikir ve projelerini, milletvekili olarak hayata geçirmek istiyor.

 

Derneğin uluslararası tanıtımı yaptı

Serhat Boyları Derneği standını, Kanada’da yapılan ‘Kars Şenlikleri’nde açarak ‘Türkiye’nin tanıtım elçiliğine’ soyunan Muharrem Yıldız, buradaki ‘hemşerileriyle’ kaynaşma fırsatı buldu. Kanada’daki Kars eyaletinde her yıl düzenlenen şenliklere düzenli olarak katılma fırsatı bulan Yıldız, şimdi de milletvekili olarak, resmi konumda, Türkiye’ye temsil etme noktasına geldi.

 

Seçimlerde partisinin oyunu yükseltti

Serhat Boyları Genel Başkanı Yıldız, bundan önce İstanbul Esenyurt İl Genel Meclis üyeliği seçimlerinde, partisinin oyunu 750’den 16 bin 350’e çıkarmasıyla, Türkiye genelindeki ‘en büyük oy artışı yüzdesine sahip oldu. Bu artışın bir benzerini genel seçimlerde de yaşatırım iddiasını taşıyan Yıldız ‘Siyaset, inanç, yürek ve kudret ister. Allah’ın izniyle çalışarak, koşarak, inanarak insanoğlunun başaramayacağı iş yoktur. Bu seçimlerde MHP’nin kesinlikle iktidar olacağına inancım tamdır’ diye konuştu.

 

MUHARREM YILDIZ KİMDİR?

Merkezi İstanbul-Esenyurt’ta bulunan, Yıldızım İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Muharrem Yıldız’ın, tarım ve hayvancılık alanında yaklaşık 600 büyükbaş, et ve süt entegre tesisi işletmesi de faal durumdadır.

1996 Esenyurt MHP belde yönetim kurulu üyeliği, 1997-1999 yılları arasında Büyükçekmece- Esenyurt Ülkü Ocakları başkanlığı, 1999 Esenyurt Belediye 1. sıra meclis Üyeliği aday adaylığı, 1999-2001 Esenyurt MHP Belde Başkanlığı, 2005-2006 İstanbul Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 23. dönem MHP 3. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylı gibi siyasi çalışmalarda görev aldı.

Kars-Ardaha-Iğdır Danışma Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kars- Arpaçay Derneği Kurucu Üyeliği, Kars- Akyaka- Duraklı Köyü Dernek Başkanlığı, İstanbul-Esenyurt İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği (ESİAD), Esenyurt Spor Kulübü Üyeliği, Kars-Ardahan-Iğdır- Ağrı ve Artvin İllerini kapsayan (SERBOYDER) Serhat Boyları Kültür ve Dayanışma Derneği Kuruculuğu ve halen dernek başkanlığı, Esenyut Esnaflar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ile bir çok derneğin kuruculuğu ve yöneticiliği gibi sosyal faaliyetlerde bulunmaktadır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.