MHP’YE ZENGİN ADAY!

MHP’YE ZENGİN ADAY!
MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in öneki gün Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta Eczacıbaşı Hoding veliahtlarından Pınar Eczacıbaşı ile buluşması ‘MHP adayını buldu’ yorumlarına neden oldu.

06 Ocak 2013 günü Haberdar’a açıklama yapan  MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş; ‘9 Şubat 2013 tarihinde belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Adayımız Türkiye’nin üç zengin ailesinden birinin çocuğudur’ demişti.

9 Şubat 2013 günü bu açıklama yapılmadı ancak göründüğü kadarıyla bir yıl rötarlı olarak o açıklamanın yapılması an meselesi.

MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in bahsettiği adayının öneki gün Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta bir akşam yemeği yediği Eczacıbaşı Hoding veliahtlarından  Pınar Eczacıbaşı olduğu tahmin ediliyor.

BAHÇELİ K.ÇEKMECE’YE GELİYOR

19 Ocak 2014 Pazar günü saat 11.00’da Küçükçekmece’ye gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayını açıklaması da bekleniyor.

HABERDAR muhabirinin ulaştığı MHP İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, Pınar Eczacıbaşı ile akşam yemeği yediklerini doğrularken adaylıkla ilgili net bilgi vermekten kaçındı. Geçen yıl ‘adayımız Türkiye’nin üç zengin ailesinden birinin çocuğudur’ demiştiniz. O zaman adayınız Pınar Eczacıbaşı mı oluyor sorusunu da cevapsız bırakan Yavuzgüneş ‘Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ziyaretinden sonra daha net bilgi verebiliriz’ diye konuştu.

HABERDAR ÖZEL HABER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.