NACİ ÖZCAN CHP ÇATALCA’YA TALİP

NACİ ÖZCAN CHP ÇATALCA’YA TALİP
CHP Çatalca ilçe başkanlığının 23 Mart 2012 tarihinde yapılacak olan genel kurul öncesi ilk başkan adayı Naci Özcan oldu. CHP Çatalca ilçe başkanlığında yapılan basın açıklamasında delegeler ve partililer Naci Özcan’ı yalnız bırakmadılar.
 

Naci Özcan CHP Çatalca İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Dün CHP Çatalca İlçe Başkanlığında yapılan basın açıklamasına; Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Süleyman Kolcuoğlu ve belediye başkan yardımcıları, il genel meclis üyeleri, CHP Çatalca ilçe delegeleri ve partililer katıldı.


Yönetim oluşturuluyor

İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Naci Özcan, yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarının devam ettiğini belirterek çok talebin olmasından dolayı bu konuda ince eleyip sık dokuduklarını belirtti.

Özcan “adayım”

Çatalca siyasetinde yıllarca iç içe olan Naci Özcan yaptığı basın açıklamasında şu açıklamalara yer verdi:

24 03 2012 tarihinde yapılacak olağan Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oluşturacağımız yönetim ve ekip anlayışı ile partimizin çıtasını daha yukarı çıkartmak için yola çıktık. Partimizi halkın iktidarı yapmak andımız olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak bundan sonraki süreçte inançlı ve dinamik bir çalışma yürüteceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Değerli partili arkadaşlarım Cumhuriyetimizin bugün yaşadığı tehdit hepimizce bilinen bir gerçektir. Büyük önder M.Kemal ATATÜRK’ün emaneti olan ve dimdik ayakta duran 89 yıllık Cumhuriyet Halk partisinin ilkelerinden sapmadan cumhuriyetimizin kazanımlarından taviz vermeden mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Partimizde çok sesliliği ve parti içi demokrasiyi savunurken Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun dediği gibi bundan sonra örgüt disiplinini en ön planda tutacağız. Sorunlara çözüm getirirken partimizin ortak ilkeleri ve söylemini hep birlikte paylaşıp parti içinde sevgiyi egemen kılacağız. Gücünüze ve katkınıza her zaman ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreçte kendi içimizdeki mücadelenin yerine bütün enerjimizi halkın iktidarı olmak yolunda harcamalıyız. Yine bu süreçte Belediye Başkanımız, Belediye Meclis üyelerimiz, İl genel meclis üyelerimiz, partililerimiz ile koordineli çalışarak tüm İstanbul ilçelerine örnek olmak istiyoruz;

Değerli arkadaşlar, ben Naci Özcan olarak uzun süreden beri siyasetle uğraşan siyasi ilkeleri uğruna yılmadan, usanmadan bedel ödemiş bir arkadaşınızım yine parti için, partimin ilkelerimden ördün vermeden benlik ilkesi ile değil, Bizler; anlayışı ile çalışacağımıza söz veriyorum. Toplantıya katılan tüm partili arkadaşlarıma siz basın mensuplarına ve burada yüreği bizimle birlikte olan tüm konukları saygı ve sevgili ile selamlıyorum”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.