Nazan Özbaykal: ''Salıcı o sözlerin hepsini söyledi.''

Nazan Özbaykal: ''Salıcı o sözlerin hepsini söyledi.''
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın genel merkezdeki beş yöneticiyi hedef alan sözlerine ilişkin tartışmalar sürüyor.

 Tartışmaya ilişkin ne net tepki Sarıyer'den geldi. CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Nazan Özbaykal, "Salıcı o sözlerin hepsini söyledi. Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım'' dedi.

Oğuz Kaan Salıcı'nın Yerel Seçim Aday Belirleme Komisyonu üyeleri Bihlun Tamaylıgil, Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan'ı hedef alan ''kaporacılar'' sözüne ilişkin tartışmalar dinmek bilmiyor. Salıcı'nın genel merkez sözlerinin başlattığı tartışma dün gece CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'ndaki örgüt toplantısında da gündeme geldi. Örgüt toplantısına katılan CHP'liler, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'a "Kaporacılar kimlerdir, bol sıfırlı çekleri kimler aldı?'' sorusunu yöneltti.

 İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Salıcı böyle bir söz söylemedi. Haberi yazan o internet sitesi taraflı... (Gerçek Gündem.com'u kast ediyor) Çarpıtıyor... Salıcı başka şeyler söyledi'' dedi.

CHP'liler bunun üzerine, Ataş'a "Bu haber birçok yerde daha yayınlandı. Kimse yalanlamadı'' diye karşılık verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine, CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Nazan Özbaykal söz aldı.

Özbaykal, "Eve gidip o internet sitesinde yazılanları okuyunca şoka uğradım. Çünkü; toplantıda Salıcı'nın söylediği her şey kelimesi kelimesine aktarılmış. Ben o toplantıda vardım. Salıcı o sözlerin hepsini söyledi. Hayatımda hiç bu kadar aşağılandığımı hissetmemiştim. O an neler yaşadığımı bilemezsiniz. Salıcı'nın bu sözlerinden sonra tüm aday adaylarımız ve genel merkez yöneticilerimiz şaibe altındadır'' dedi.

Özbaykal'ın "Salıcı'nın konuştuklarını benden daha iyi bilemezsiniz'' demesi üzerine İl Yöneticisi Mustafa Ataş toplantıyı bitirerek salonu terk etti.

SALICI NE DEMİŞTİ?

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın aday adayları toplantısında Yerel Seçim Adaylarını Belirleme Komisyonu üyelerini kast ederek "Ankara'daki abilerinize güvenmeyin. Ankara'daki abilerine kapora yatıranların kaporaları yandı. Bol sıfırlı çekleri verenler çeklerini geri alsın'' demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.