Net konuştu: Bedeli ne olursa olsun..

Net konuştu: Bedeli ne olursa olsun..
CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Söz veriyorum. Bedeli ne olursa olsun huzuru ve bereketi getireceğim" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pancar Üreticileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarıyla biraraya geldi.


OHAL mağdurlarına 

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

12 milyarlık dolarlık tarım ürünü ithal ettik. Soru şu. 12 milyar doları kendi çiftçimize verseydik ne olurdu? Çiftçinin "ben bütün Ortadoğu'yu beslerim" demesi lazımdı. İki Trakya büyüklüğünde alan ekilmiyor. Zarar ediyor. Düşünmeye ihtiyacımız var.

SEÇİM BİLDİRGEMİZİ ÖRNEK ALDILAR AMA YAPMADILAR

Sadece ve sadece sizin vicdanınıza sesleniyorum. Esnaf mısın, çiftçi misin sorgulayacaksın.
Bu ülkenin bütün sorunlarını biliyorum. Emeklinin de çiftçinin de taşeron işçisinn de sorununu biliyorum. Çözümünü de biliyorum. Seçim bildirgemizi örnek aldılar ama yapmadılar. Cebini düşünen siyasetçi yapamaz.
Türkiye iyi yönetilmiyor. OHAL mağdurlarına seslenmek isterim. Darbe girişim oldu. Dört siyasi parti karşı çıktık. Şimdi OHAl ilan edeceğiz dediler. OHAL'e karşıyız dedim. KHK çıkardılar. Zararı kimler çekti?

ADALET MESAJI

Öncelikle Meclis bombalayan, vatandaşı öldürenlerin süratle yargının önüne çıkarılması lazım. Nokta. Meclisi bombalamak kimsenin haddi değildir. Devleti yönetenler her şeyi adalet için de yapmak zorundadır. Adalet soylu bir kavramdır. Adaletten yana tavır takınmak zorundayız. İnancımız, yaşam tarzımız farkı olabilir ama hepimizin tek sığınacağı yer adalettir. Ülkeyi kinle yönetirseniz mazlumlar yaratırsınız. Bugün 1 milyona yakın mazlumlar var. OHAL mağduru bunlar. Öğretmenler sendikalı diye atıldı. Bu ne zaman suç oldu? Üniversite hocaları bildiri yayınlamışlar. Attılar. Olmaz. Görüşünü beğenmeyebilirsin ama üniversite her düşüncenin beyan edildiği yerlerdir.
Memurları atıyorsun. Lojmanlardan da atıyorsun. Bankadaki parasını çekemiyor. Darbeyi kim yaptı? Sen memurdan, işçiden ne istiyorsun? Bunlar artık sigortalı işte de çalışmayacak? E ne yapacak silah alıp dağa mı çıkacak? Sosyal devlet anlayışı var. Herkesin yanında devlettir.

BU SORUYA HALA YANIT YOK

Er ve erbaşlar.Komutan kalk deyince kalkardık. Komutan emir vermiş, dışarı çıkmış. Erleri tutukladılar. FETÖ ile kokl kola gezmiyor muydunuz? birlikte değil miydiniz?
Dediler "Ne istediniz de verdik". Ne istediler de siz ne verdiniz? Bu sorunun cevabı hala yok. Neleri verdiniz?

"ZALİMİN ZULMUNE DİRENECEĞİM"

Darbeciler bellidri, darbeyi yapanlar bellidir. Çıkararsınız yargının önüne hesap sorarsınız. Yargılamalar gizli yapılmasın. Gizli kapaklı olamsın. Canlı yayında verilsin. İl başkanlarıma talimat verdim. Mağdurlara saghip çıkn deim. Sonuna kadarsahip çıkacağım. Zalimin karşısında susan dilsiz şeytandır. Zalimin zulmune direneceğim.

"BEDELİ NE OLURSA OLSUN"

Gençlerimiz işsiz. Bunları çözeceğiz. Ama memleketin huzura ihtiyacı var. Önyargıları kaldıralım. Ülkemizi, bayrağımızı seviyoruz. Bu ülkeye söz veriyorum. Bedeli ne olursaolsun huzuru ve bereketi getireceğim.

Turhallı kardeşim de merak etmesin. Anadolu'nun içini fabrikalarla donatacağız. Her şey İstanbul'a gitsin. Peki Tokat ne olacak? Tokatı terk eden insan sayısı 40 bin. Anadolu'nun iç boşalıyor.

Hepinizi en içten selamlarını saygılarımı sunuyorum. Sağolun varolun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.