Oğan’dan Yıldız’a Destek

Oğan’dan Yıldız’a Destek
Seçim öncesi Muharrem Yıldız ile Sinan Oğan hemşerileriyle buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayları Ahmet Atabey, Levent Yakup Salmanlı, Kıyas Tuncay ve Nur MemetHanbaba’nınHalkalı’da düzenlemiş olduğu etkinliğe katılan Iğdır MHP Milletvekili Sinan Oğan ve Küçükçekmece MHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı hemşerilerine seslendi. Konuşmasında bir çok konuya yer veren Yıldız. Küçükçekmece’de yapmayı planladığı projelerden bahsetti. İki siyasetçinin ortak konusu ise iktidarın skandalları ve nefret söylemleriydi.

Skandallara cevap vereceksiniz

“30 Mart Türkiye açısından çok önemli bir seçim.Bundan önceki yerel seçimlerde olduğu gibi sadece belediye başkanını, belediye meclisini seçmeyeceksiniz.Yolsuzluk ve rüşvet skandallarına karışmış bir iktidara en güzel cevabı vereceksiniz.”

Ulaşım sorununu bile çözemedi

“Küçükçekmece’nin iktidar partisine mensup yönetimi en ufak ulaşım sorununu bile çözemedi.İlçemizin etrafındaki birkaç mahallede birilerine rant sağlamaktan zaman bulamadıkları için ilçeye hizmet edemediler.Küçükçekmece de artık bir değişime ihtiyaç var ve bu değişimin adı da MHP ve adayı da Muharrem Yıldız olmalı.”

Gölkule projesi

“Küçükçekmece gölü ile alakalı bir projemiz var.Bu göl şimdiye kadar unutulan, küçük görülen ve horlanan bir hazine. Küçükçekmece gölünü tamamen temizleyeceğiz ve hatta Kız Kulesine benzer bir Gölkule yaptıracağız.Böylece burayı İstanbul içinden de ziyaret edilen bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Yaz boyu da gölün etrafında Türk Dünya’sından kardeşlerimizle ve derneklerimizle birlikte festivaller etkinlikler yapacağız.”

Muharrem Yıldız’dan sonra konuşan Mhp Iğdır Milletvekili Sinan Oğan şu konulara değindi.

3. hilali alacağız

Canım hemşehrilerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu seçimlerde Iğdır’ıda Kars’ı da inşallah alacağız. Hatta doğunun 3. hilali olan Erzurum’u da alacağız. Başçalan MHP’ye ne diyordu? Bunlar Sivas’ın ötesine geçemezler. 2011’de ne oldu? Iğdır’da AKP birinci partiydi ama sizin desteğinizle Iğdır’da AKP diye bir şey kalmadı. MHP Iğdır’da 1. Parti oldu.

  Bunların bizimle sorunu var

Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanı sıfatını taşıyan bu zat cemaat için kalktı dedi ki bunlarda yalan var fitne var. Şia’lar, Caferi’ler bunların eline su dökemez. Bunların bizimle sorunu var. Bunların ülkeyle sorunu var. Bugüne kadar hiçbir başbakan hiç kimsenin gelmişiyle geçmişiyle uğraşmadı. Bu ülkede kaç etnik grup var. Bu ülkede kimin hangi soydan geldiği hiçbir zaman tartışma konusu olmadı. Hepimiz iç içe yaşıyoruz.Kimsenin kimseyle bir derdi yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.