Önce demokrasi sonra iktidar şöleni!

Önce demokrasi sonra iktidar şöleni!
CHP İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Aday Adayı Erhan Bozan, Avcılar Garip Usta Pastanesi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozan, kendilerini iki tane şölenin beklediğini vurgulayarak, «Önce 29 Mart'ta demokrasi sonra 7 Haziran’da iktidar şölenimiz olacak» dedi 7 Hazirann'da gerçekleştirilecek genel seçimler için milletvekili aday adaylığı çalışmalarına hız veren Erhan Bozan, seçime 93 gün kala gazetecilerle bir araya geldi. Avcılar
Garip Usta Pastahanesi'nde yerel basın mensuplarıyla buluşan Bozan, önemli açıklamalarda bulundu.
Bütün enerjimiz iktidar için!
CHP olarak önlerindeki seçimi çok önemsediklerini belirten Erhan Bozan, seçimlere kadar bütün enerjilerini partileri için harcıyacaklarını söyledi. “Ortaya koyacağımız bütün
enerjimiz iktidar için olacak” diyen Bozan, 29 Mart'ta CHP'nin milletvekili aday adayları için ön seçim yapacağını anımsatarak, “Önce demokrasi sonra iktidar şölenimizi yaşayacağız” dedi.
CHP içerisinde olmaktan ötürü her zaman onur duyduğunu belirten Bozan, partilerinin içinde yaşanacak demokratik yarıştan ötürü de oldukça gururlu olduğunu sözlerine ekledi. 3'üncü bölge içerisinde partilerinin 124 tane aday adayı olduğunu anımsatan Bozan, “CHP önce partililerin sonra halkın önüne sandığı koyarak, halka güvenerek bir seçime girecek” ifadesini kullandı. Hayatı boyunca en çok değer verdiği iki şeyin ailesi ve partisi olduğunu da sözlerine ekleyen Bozan, “CHP iktidarı için elimizden geleni yapacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.