Örgüt eğilim yoklaması istiyor

Örgüt eğilim yoklaması istiyor
Çatalca CHP İlçe Örgütü'nün, eğilim yoklamasıyla ilgili düzenlediği toplantıya eski Çatalca Belediye Başkanı İ.Fırat Aykut'un sözleri damga vurdu. CHP Genel Merkezi'nin, Çatalca ve bazı ilçelerle ilgili eğilim yoklaması yapmama kararını sert bir şekilde e

 

  ''Katılım Yüksekti''

 

CHP Çatalca İlçe Örgütü'nün, Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıya, CHP'li üyelerin katılımı birhayli fazla olurken,üyelerin büyük bir ksmı konuşmaları ayakta izledi.CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan'ın, Divan Başkanlığı'nı yaptığı toplantıda, Belediye Başkanı Cem Kara, Belediye Başkan aday adayları Engin Akman ve Ayhan Otlatıcı'da birer konuşma yaptılar. Aday adaylarının hepsi ''Eğilim Yoklaması'' ile ilgili olumlu görüş bildirriken, eski Çatalca Belediye Başkanı İ.Fırat Aykut'un sert konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

 

Aykut ''Yok Öyle Hikaye''

 

 

Toplantıda ilk sözü alan Aykut, CHP Genel Merkezi'nin tutumunu sert bir dille eleştirdi. Örgüt olarak, ne kadar miting, toplantı ve eyleme katıldıklarını dile getiren Aykut, iş aday belirleme sürecine geldiğinde, örgüte sorulmadan hareket edilidiğini belirtti.

Aykut, ''Bizim irademizi alıp, birileri kullanmasın. Hepimiz haddimizi bilmek zorundayız. Öncelikle bu, bize yapılan çok ayıptır. Genel Merkez, bizi dikkate almazsa, gerekirse, Çatalca Meydanı'nda açlık grevi ne gideriz. Bize güvenmeyenlere, biz hiç güvenmeyiz. Yok öyle hikaye. Kimse Çatalca'ya dışardan elbise biçmesin.'' şeklinde konuştu.

 

Feyyaz DÜZGÜN – HABERDAR ÇATALCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.