'Örnek bir yerel yönetim gerçekleştireceğiz'

'Örnek bir yerel yönetim gerçekleştireceğiz'
Beylikdüzü’nde katıldığı bir ev toplantısında konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde sosyal hayatı zenginleştirecek unsurlar yavaşlatılıyor” dedi.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Mahallesi’nde bulunan Sağlık Sitesi’nde bir ev toplantısına katıldı. Toplantıda, Beylikdüzü’nün binalar ve siteler arasında yalın bırakıldığına dikkat çeken İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, on yıldır ciddi bir nüfusa sahip Beylikdüzü’nün hizmet mağduru olduğunu söyledi.
Beylikdüzü’ne hayatın renkli, insanların üretken olduğu, üç boyutlu bakabilen uygar bir ilçe profili kazandırabilmeyi amaçladıklarını vurgulayan İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçede örnek bir yerel yönetimi hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Siyaseti herkesi kucaklayan bir bakış açısıyla yaptıklarını da belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz 2014’te iktidarı alacağız” dedi.
Marmara Mahallesi’nde vatandaşların site dışına çıktığında hayata dair vakit geçirebilecekleri bir alan olmamasının eleştirildiği toplantıya, CHP Beylikdüzü yönetim kurulu üyesi ve Marmara Mahallesi Koordinatörü de katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.