Özcan: Çatalca kuşatılmıştır

Özcan: Çatalca kuşatılmıştır
Çatalca CHP İlçe Başkanı Naci Özcan, görevi devir alır almaz ilçe hakkındaki ilk açıklamalarını kamu kurum kuruluşlarında yaptığız ziyaret sırasında yaptı.

Geçtiğimiz  günlerde başta ilçe kaymakamı ve belediye başkanı olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarını yerinde ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Naci Özcan “ilçemiz adeta siyasi oyunlarla kuşatılarak küçültülmüştür. Bunun tek sebebi şimdiki iktidar partisi ve onun mensuplarıdır.  Çatalca ilçesinin 47 olan köyü 27 yaptılar. 91 bin nüfuslu olan ilçemiz, bir takım siyasi oyunlarla 63 bine düşürülmüştür.  Bundan dolayı ilçemiz ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yaşamıştır. Birçok esnafımız kepenk kapatmak zorunda bırakılmışlardır.  Birçoğu da iflasın eşiğine gelerek adeta ocakları sönmüştür. Bunun tek vebali şimdiki iktidar ve onun mensuplardır.  Tüm bu olumsuzluklara rağmen Çatalca’mıza yine bizler yani Cumhuriyet Halk Partisi sahip çıkmıştır” diyerek ilçenin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bundan böylede takipçisi olacaklarının altını çizdi.

 

Orman köylüsünü bitirdiler

Başkan Özcan yaptığı değerlendirmede Orman köylüsüne de değinerek, “Önce ormanlarımızı aldılar elimizden, sonrada yaşam haklarımızı. Onlarca inanın istihdam ettiği orman köylüsünün maktalarını ellerinden alarak adeta yoksulluğa terk ettirilmiştir. Bunu yine hükümetin yanlış politikaları yapmıştır. Çatalca ilçesine ve köylüsüne hiçbir şey vermeyen zihniyetlerin son günlerde Çatalca’ya hizmet yapmaya geldik demeleri bir o kadar komik düşüyor.  Çatalca’yı önce parçaladılar şimdi de toparlayacağız diyorlar. İyide bölen siz, yok eden siz, insanlarım yaşam haklarını elerinden alan yine siz, nasıl olacak tüm bunlar anlamakta güçlük çekiyoruz.  Kimse ilçemizdeki insanları ve köylerinde yaşayan insanlarımızın saf, temiz duygularıyla oynayarak siyasi rantlarına alet etmesinler. Bu olsa olsa iki yüzlülük bir siyasi anlayış olur”  diyen Başkan Özcan’ın hedefinde AKP vardı.

 

İmar zade olduk

Çatalca’da yılarca imar zade olarak yaşama mahkum bırakıldık. 6 yıl boyunca imarlarımızı açmayarak adeta bizden intikam almaya çalıştılar. Yine bu sorunu belediye başkanımız Cem Kara tarafından çözülmüştür. Başkanımızın oğlan üstü gayretleri ve çalışmaları sayesinde ilçemiz yıllar sonra imarına kavuşmuşmuş tur.  Ama AKP kasıtlı ve bilinçli olarak imarlarımızı kapatarak halkımıza işkence çektirmiştir. Önce ormanlarımızı aldılar, yetmedi suyumuzu aldılar, yemedi köylerimizi aldılar, buda yetmedi imarımızı aldılar.  Son olarak canımız kaldı, elerinden gelse onu da alacaklar. Ama unuttukları bir şey var; O da Cumhuriyet halk partisinin varlığıdır. Varlığımız halkımıza her zaman güç olmuştur ve ilelebet bu güç devam edecektir.  Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diyerek Çatalca halkının her zaman yanında olacaklarının sözünü verdi.

 

Başkanımız çok başarılı

Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara son derece başarılı bir performans  göstermiştir. Tüm imkânsızlıklara rağmen yokluktan var ederek Çatalca’da çok başarılı hizmetlere imza atmıştır.  50 km uzaklıktaki mahalleye varana kadar hizmetlerini aksatmayarak yapma gayretini başarıyla yerine getirmiştir. İmardan tutunda, alt yapı ve üst yapı dahil olmak üzere hizmet serilerine ara vermeden yapan başkanımıza bu çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.  Bundan böyle başkanımızla birlikte aynı çalışmaları ve hizmetleri ara vermeden en iyi şekilde yapmaya söz veriyoruz.  Belediyemizin olanakları çok kısıtlı olmasına rağmen görülmemiş bir hizmete imza atmanın bir kez daha onurunu yaşıyoruz.  İmkanı olmayan bir ilçe belediyesi bunu yapıyorsa, imkanı olan bir belediye düşünün neler yapmaz.  Ama her şeye rağmen ve tüm dış güçlere rağmen, imkan yaratan bir belediye başkanımız ve ona güvenen Çatalca halkı ile birlikte daha nice hizmetlere imza atacağız bundan herkes müsterih olsun”  diyen Başkan Özcan,  çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguladı. 

   

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.