Özkahraman aday adaylarıyla buluştu

Özkahraman aday adaylarıyla buluştu
CHP 3. Bölge milletvekili aday adayı Beyzade Özkahraman önceki gün Silivri'de gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda CHP emekçilerini bir araya getirdi. CHP'de uzun yıllar siyaset yapan bölgedeki siyasetçilerle bir araya gelen Özkahraman, CHP milletvekili

 

 

"İlk hedefimiz iktidar"

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr.Beyzade Özkahraman, geçtiğimiz Cumartesi günü Silivri Olta Balık Restoran’da basın mensupları ve CHP’li dostlarıyla bir araya geldi. Hem tanışma toplantısı hem de CHP’nin “Aile Sigortası” projesini anlatmak amacıyla buluşma düzenlediklerini belirten Özkahraman, milletvekilliği adaylığına yönelik çalışmaları da aktardı. Uzun yıllar sosyal demokrat çizgide siyaset yapan dostlarını Silivri’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Beyzade Özkahraman; “Hepimiz birer Silivriliyiz ve bu ilçede toplanmak istedik” dedi. 3.Bölge’den adaylığını açıklamasından sonra tüm dostlarının destek verdiğini ifade eden tecrübeli siyasetçi, yine kendisi gibi milletvekili aday adayı olan Selami Değirmenci’ye teşekkürlerini iletti. “Benim gibi tabandan gelen emekçi kişilerin, partimizin ve milletimizin temsilcisi olması gerekiyor” düşüncesiyle parlamentoya girmek istediğini bildiren Özkahraman, her şeyden önce CHP’nin iktidara gelmesi için çalışacağını söyledi.

 

Yoklamadan yanayız

Milletvekili adaylarının belirlenmesinde şahsi fikrinin taban yoklamasından yana olduğunu kaydeden Beyzade Özkahraman; “Sarınım genel merkez yöneticilerimiz milletvekili adaylarımızı direk kendileri belirleyecekler. Benim şahsi düşüncem taban yoklamasının yapılmasıdır. Bu şekilde daha demokratik ve isabetli olacağına inanıyorum. Tabi ki yine son söz büyüklerimizin. Neye karar verirlerse o karara saygılıyız ve sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi içi çalışacağız” dedi.

 

Aday adayları buluştu

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Adayı Dr. Beyzade Özkahraman’ın organize ettiği toplantı da Silivrili milletvekili aday adayları Selami Değirmenci, İlknur Sönmez ve Dilruba Önal da söz aldı. Selami Değirmenci, konuşmasında CHP’nin iktidar olacağına inandığını bildirirken, iki bayan aday ise Silivri’den TBMM’ye bayan temsilcilerin girmesini istedi.

 

Parti içindeki kavgaları bir kenara bırakmalıyız

Toplantıda konuşan Selami Değirmenci "Hepimizin bir çabası var. O da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olması. Artık, parti içindeki kişisel kavgaları bir kenara bırakmalıyız. Küskünlük ve kavganın sırası değil. Çünkü Türkiye’nin son şansı karşımızda. 12 Haziran seçimleri, ülkenin geleceği için son bir karar dönemi. Her zaman birlikte hareket ederek biz bu günlere geldik. Bu birlikle de partimizi iktidara taşıyacağız." dedi.

 

 

Tüm adayların yolu açık olsun

Çatalca Eski Belediye Başkanı Fırat Aykut da düşüncelerini aktararak; “Bütün aday arkadaşlarımızın yolu açık olsun. CHP’ye daha önce hiç bu kadar ihtiyaç duyulmamıştı. Şuanda bu ülkede, CHP’ye büyük bir ihtiyaç duyuluyor. Bizim CHP’ye, CHP’nin de bizlere ihtiyacı var. Bütün varlıklarımızı transfer edenlere engel olmalıyız, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımalıyız” dedi.        

 

CHP Küçükçekmece eski İlçe Başkanı Mete Tunçalp de, CHP’yi iktidarda görme hayaliyle yaşadığını söyledi.

 

Aile sigortası tanıtıldı

Kahvaltılı toplantı öncesi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal projesi olan “Aile Sigortası” tanıtıldı. Toplumun her kesimini ilgilendiren ve kaliteli yaşam avantajların maddeler halinde sıralandığı proje sinevizyon eşliğinde anlatılırken, Kılıçdaroğlu’nun “Yoksulluğu ortadan kaldırmak için varız” seslenişi, partililer tarafından büyük alkış aldı. Aile Sigortası kapmasında en dikkat çeken vaat her aileye 600 TL bütçe verilmesi olurken, projede, işsizlikten eğitime kadar bir çok ülke sorununa çözüm seçenekleri de yer alıyor. 

 

Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.