PARTİ İÇİ EĞİTİM KURUMU BÜYÜKÇEKMECE'DE

PARTİ İÇİ EĞİTİM KURUMU BÜYÜKÇEKMECE'DE
CHP; Üyelerin Temel Eğitimi adı altında, hızlı ve yaygın şekilde parti içi eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Bu kapsamda 11-12 Mayıs 2013 tarihinde CHP B.çekmece İlçe Başkanlığının Ev Sahipliğinde; B.çekmece ilçe eğitim sekreteri Zöhre Şenol,Parti Eğitmeni Dr. Şahin ÖZDEMİR ve diğer Parti Eğitimcilerinin yönetim ve denetimi altında eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.    
       
  Parti içi eğitime katılan üyelerin, verilen eğitimden çok memnun olduklarını ve böyle bir hizmetin ayağımıza kadar getirilerek ilçemizde verilmesinden ötürü; hem parti içi eğitimden sorumlu her kademedeki yöneticilerimize, hocalarımıza hem de CHP B.çekmece ilçe başkanlığımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz dediler.
Konu hakkında  görüşü sorulan Eğitimci Dr. Şahin Özdemir; oldukça çok başarılı ve motivasyonu yüksek partililerle çalışıyor olmaktan çok gururlu ve ümitvarız. Bu eğitim sonunda  eğitime katılan partililer gruplara ayrılarak hazırlayacakları  projeleri B.çekmecede hayata geçireceklerdir. Dedi.

CHP İlçe Başkanı Dursun TAZEGÜL ise; Büyükçekmece de bu düzeyde ilçe merkezinde verilen ve yapılan ilk eğitim faaliyetidir. Ancak, bundan sonra devamlı ve rutin hale gelecektir. Çünkü eğitim her alanda olduğu gibi çok önemlidir ve çok önemsiyoruz.CHP B.çekmece olarak hedefimiz; üyelerimizin tamamının eğitim almasını sağlamaktır. Amacımız ise her telden ve her tondan insanımıza dokunarak anlamak ve onlara parti politikalarımız ile ülkemiz ve halkımız için düşüncelerimizi anlatmaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.