“Partimizin çatısı dışına çıkmayız”

“Partimizin çatısı dışına çıkmayız”
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Av. İbrahim Mendeşağu, düzenlediği kahvaltılı dayanışma toplantısında parti üyeleri ve basın mensupları ile bir araya geldi.
Birlik ve beraberlik mesajı

Katılımın yoğun olduğu toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı veren Av. İbrahim Mendeşağu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı ve temel mantığı dışında bir yaklaşım içerisinde olmayacaklarını ifade ederek “aday adaylık süreci içinde, örgütümüze geçmişte emeği geçmiş ve hala emek veren sizlerle biraraya gelerek birlik ve beraberlik çerçevesinde birlikte olalım istedik. Bu süreçte Beylikdüzü’nde on aday adayından biri seçilecek buradaki önemli nokta, ekip olarak burayı sırtlayabilecek, gerçekten yarınlara taşıyabilecek ve Beylikdüzü halkının özlemlerine cevap verebilecek ekibin seçilebilmesi için her birimizin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir” dedi.

“Kurumsal kimliğimizin zarar görmemesi için elimden geleni yapacağım”

Konuşmasının devamında bu süreci sevgi ve saygı çerçevesi doğrultusunda gerekli hassasiyeti göstererek sürdüreceklerinin altını çizen Av. İbrahim Mendeşağu, “Bu iddia ile ortaya çıkan donanımlı arkadaşlarımızın, bu anlamda bu yarışa ve örgüte hakemlik edebilecek düzeyde bilgi birikimine sahip kişiler olarak gerekli hassasiyeti göstereceklerine olan inancım tamdır.Bizler aslında birbirimize olan sevgimizi ve saygımızı gerçek anlamda ortaya çıkarabilirsek bazen dışardan yansıtıldığı gibi hiçde arzu etmemiş olduğumuz tabloların önüne geçmiş oluruz. Bu anlamda kendim ve beraber hareket etmiş olduğumuz arkadaşlarımın adına bu sürecin bu şekilde işlemesive partinin kurumsal kimliğinin zarar görmemesi için elimden gelen bütün özeni göstereceğime söz veriyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.