SAADET VAKTİ YAKLAŞIYOR

SAADET VAKTİ YAKLAŞIYOR
Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadıköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle ve Köy ziyaretleri programı kapsamında yapılan ziyarete Kadıköylüler büyük ilgi gö

Saadet Partisi heyeti öncelikle, Kadıköy Mahalle Muhtarı Nihat Erol’u ziyaret ederek Kadıköy’ün mevcut durumu, sorunları ve çözüm yolları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Muhtar ziyaretinin akabinde Kadıköy halkını ve esnafı gezen ilçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve yönetim kurulu üyeleri, halkın sorunlarını dinlediler, çözüm yollarını ve Saadet Partisi’nin işbaşına geldiğinde neler yapacağını aktardılar.

Daha sonra, ev ziyaretleriyle programa devam eden Saadet Partililer, üye çalışması yaptılar. Ziyaretler sırasında, 2014 Yerel seçimlerinin önemine değinen ve Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı için destek isteyen İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci şu ifadelere yer verdi:

‘‘Saadet Partisi Kadroları, Allah rızasından başka hiçbir şey gözetmeyen, Allah korkusuyla hareket eden, rüşvet ve yolsuzluğa geçit vermeyen kadrolardır. Bunun için önümüzdeki yerel seçimler Saadet Partisi kadrolarının işbaşına gelmesi için büyük önem arz etmektedir.

Milletimizin, temiz, adil ve en güzel hizmeti alacağı bir yönetime duyduğu özlem aşikardır. Geçmiş dönemlerde denenmiş olan Ak Parti ve CHP iyi bir yönetim sergileyemediler. Fazla söze hacet yoktur, her şey milletimizin gözü önünde cereyan ediyor. Son olaylar da, Saadet Partisi’nin ‘Temiz Siyaset, Temiz Yönetim’ vurgusunun ne kadar önemli olduğunu göstermiştir.

Silivri Halkı kaliteli bir hizmete, adil ve temiz bir yönetime layıktır ve bunun adresi Saadet Partisi’dir. Bugün, burada Partimize gösterilen teveccüh ve destek bunun ispatıdır.’’ 02.01.2014

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.