Şahin Işıklar’ın yolunda!

Şahin Işıklar’ın yolunda!
CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ile CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı eleştiren CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı İzzet Gültekin ile Yönetimi görevden alındı.

Gençlerin eleştirisini hazmedemeyen İlçe Başkanı Şahin,  CHP İl Başkanlığına Gençlik Kollarının görevden alınması talebinde bulunmuştu. Şahin’in talebi üzerine gençlik kollarının görevden alınması bazı CHP’liler tarafından, “Hüseyin Şahin Işıklar’ın yolundan gidiyor. İlça Başkanı ayrıştırıcı değil uzlaştırıcı olmalı. Şahin’in bu tutumu partiye zarar veriyor” şeklinde yorumlandı.

Gençler görevden alındığını gazeteden öğrendi

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu, İl Başkanlığı tarafından görevden alındığını yerel bir gazetede çıkan haberden öğrendi.

Parti içerisindeki demokratik ortamlarda Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve İlçe Başkanı Hüseyin Şahin hakkında eleştirilerde bulunan gençler, son olarak Hüseyin Şahin'in kızı Tuğba Şahin'in Silivri Belediyesi Planlama Birimi'nde işe başlamasını etik bulmadıklarını belirten basın açıklaması yapmıştı. Bu açıklamaların ardından görevden alınan gençler, görevden alındığını gazeteden öğrendi. Şahin’in görevden alınma yazısını gençlere değil de gazeteye bildirmesi Silivri’li CHP’liler tarafından hoş karşılanmadı. Görevden alındıkları gazeteden öğrenen geçler ise, “bizim bu partide emeğimiz var. madem görevden alınma yazısı geldi bunu gazeteden önce bize tebliğ etselerdi. Nezaketten olması gereken de budur. Ama İlçe Başkanımız Hüseyin Şahin her zamanki gibi yine kendine yakışanı yaptı” diyerek sitemlerini dile getirdiler. 

Şahin,Otobüsü iptal etti, Gençler kendi imkanlarıyla gitti

Dün İl Başkanlığında yapılan devir teslim törenine gitmek için Silivri İlçe Başkanlığı tarafından tutulan otobüse görevden alınan gençlik kollarının bindiğini gören İlçe Başkanı Hüseyin Şahin; “Siz bu otobüsle gidemezsiniz. Otobüsü iptal ettim” demesi üzerine görevden alınan gençler devir teslim törenine kendi imkanlarıyla gitti. Gençlerin otobüse binmesine karşılık otobüsü iptal eden İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’in bu tutumu parti içinde olumsuz tepkilere yol açıyor.

Haber: Fatma Sarıbıyık      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum