SANDIK EKİBİNDEN START!

SANDIK EKİBİNDEN START!
Yerel seçim çalışmaları kapsamında vatandaşın kapısını çalmaya devam eden ilçe örgütüne destek amaçlı bir çalışma başlatan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kalabalık bir ekiple birlikte sandık çalışmalarına katkı sunmak için startı verdi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2014 yerel seçimleri öncesi sandık bazlı örgütlenme modeliyle ev ev gezerek vatandaşla birebir temas kuran ilçe örgütüne destek amaçlı bir çalışma başlattı. İlçe yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kollarından oluşan kalabalık bir ekiple mahalle çalışmalarına destek için startı veren İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Büyükşehir Mahallesi’nde yapılan çalışmalara katıldı.

 

Başarılı olacağımıza inanan bir örgütüz

 

Haftasonu gerçekleşen seçmen ziyaretlerinde, mahalle sorumlularının da katılımıyla gruplar halinde ayrılan sandık ekibi, tek tek vatandaşın kapısını çaldı. Mahalle birimleri tarafından her mahallede başarılı bir şekilde devam eden sandık çalışmalarına destek amaçlı böyle bir çalışmayı başlattıklarını ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz vatandaşla temasa geçerek kendimizi ve ilçemiz için olan projelerimizi anlatarak başarılı olacağımıza inanan bir örgütüz. Bu anlayışla sokak sokak, ev ev gezen, vatandaşla buluşan tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

İmamoğlu, halkla buluşmalara devam edeceklerini belirterek, “Halkımızın sesi bizimle bütünleşecek.  Halkın iktidarı olan CHP’yi halkımızla birlikte kuracağız” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.