Sarıgül Çatalca’da köyleri gezdi…

Sarıgül Çatalca’da köyleri gezdi…
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yardımcısı ve eski Durusu Belediye Başkanı Engin Akman’la birlikte Çatalca’nın bir süre önce Arnavutköy’e bağlanan Durusu mahallesi ile Kestanelik, Karacaköy, Çiftlikköy,Boyalık köylerini gezdi.

“Sandıkta sarıgüller açacak”

Başkan Sarıgül, büyük ilgi gördüğü gezisinde ilk kez bir yurttaşın sözlerini yazdığı ve düzenlediği “Sarıgülle İstanbul’un yüzü gülecek”adlı seçim şarkısını da çalarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığkonusundaki tartışmalara da nokta koydu.

Sarıgül, Karacaköy’de yaptığı açıklamada;” Sizlerle birlikte bende bu şarkıyı ilk kez dinliyorum Çok güzel ama üzerinde baz düzenlemeler yapmak geliştirmek gerekecek” dedi.

SARIGÜL ÇATALCA’DA SEÇİM TURU ATTI..

Sarıgül Çatalca Gezisi’nin ilk durağında kapatılan ve Aranvutköy İlçesi’ne Bağlanan Durusu’yu ziyaret etti. Burada Durusu’nun son Belediye Başkanı ve Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Engin Akman, Kumburgaz eski Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu ile çok sayıda yurttaş tarafından coşkuyla karşılandı. Sarıgül, yıllar önce 1987’de milletvekili seçim çalışmaları sırasında geldiğni anımsatarak “1987 ‘de milletvekillğimde büyük destek verdiniz, şimdi de yien sizlerin desteğiyl büyük bir yolculuğa çıkıyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

ÇATALCA’DA ENGİN AKMAN’A DESTEK VERDİ...

Durusu’nun ardından Boyalık, Kestanelik, Çiftlikköy ve Karacaköy’e geçen Başkan Mustafa Sarıgül, kahveleri,esnafları gezererek onlarla sohbet etti. Kısa Konuşmalar yaptı. Seçim turu atan Sarıgül, adı Çatlalca Belediye Başkanlığı için geçen yardımcısı Engin Akman’a da destek verdi. Sarıgül; “Engin akman sizin evladınız onu inşallah daha da güzel yerlere getireceksiniz. Sizlere daha fazla hizmet etmeğe devam edecek. Yolumuz açık Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

“SANDIKTA SARIGÜLLER AÇACAK”

Başkan Mustafa Sarıgül,köylerde yaptığı konuşmalarda özellikle işsizliğe dikkat çekti. Sarıgül; “ Biliyorum ki bu köylerde tencerelerde aşk kaynıyor ama dertle kaynıyor. Tarımı bitirdiler, hayvancılığı yok ettiler. Gençler işsiz. Bunları elele vererek çözeceğiz İnşallah. Sizlerin desteğiyle inanıyorum ki ilk seçimde sandıklarda sarıgüller açacak. Hep birlikte güzel günler göreceğiz. Sizlerin her zaman hizmetinde bir nefer olarak çalışacağız” dedi.

SARIGÜL’E BÜYÜK DESTEK VERDİLER

Çatalca köylerindeki gezisinde 3 saat boyunca sıkmadık el bırakmayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e Çatalca’nın önde gelen isimleri de destek verdi. Çatalca eski Belediye Başkanı Fırat Aykut, Çatalca Esnaf ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Cafer Dağ, Kızılay Şube Başkanı ve eski belediye Başkan Yardımcısı Gürkan Çakmakyapan, CHP’li meclis üyesi ve Binkılıç Beldesi eski Belediye Başkanı Gökay Savaşan, bazı CHP’li meclis üyeleri de Sarıgül’ü yanlız bırakmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum