SEÇİLENLER SİLİNDİ,YANDAŞLAR YAZILDI

SEÇİLENLER SİLİNDİ,YANDAŞLAR YAZILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Teşkilatı bazı üyeleri, HABERDAR gazetesine mektup yazarak seçilen delegelerin yerine mevcut ilçe yönetiminin kendilerine yakın başka isimler yazdığını dile getirdiler ve Cumhuriyet Halk Genel Başkanı Kemal Kılıçd

 MASA BAŞI DELEGELERİ

 HABERDAR gazetesine mektup yazarak CHP Büyükçekmece’de yaşanan bazı gelişmeleri dile getiren partililer bu durumlardan duydukları rahatsızlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da ulaştıracaklarını kaydettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Teşkilatında son yaşanan mahalle delege seçimleri sonrası, listelerde seçilen delegelerin isimleri silinerek yerlerine başka isimde delege yazıldığını dile getiren partililer bu yaşananların CHP’nin aleyhine olduğunu vurguladılar.

 CHP’YE YAKIŞMIYORLAR

 Kamiloba Mahallesi’nde; delege seçimlerinde listede yer alan Emre Sinir ve Sebahattin Bozkurt’un isimlerinin silinerek mevcut ilçe teşkilatına yakın isimlerin yazıldığını, Karaağaç Mahallesi’nde gizli oylama ile yine mevcut ilçe teşkilatına yakın isimlerin yazıldığını dile getiren CHP’liler bu yapılanların Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışmadığını, bu yapanlarında derhal partiden uzaklaştırılmaları gerektiğini vurguladılar.

 

KILIÇDAROĞLU’NA ÇAĞRI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, dürüst, hak yemez, halktan yana tavırlarına bu yapılanların yakışmadığı dile getirilen mektupta; ister yerel ister genel seçimler yaşansın, bu yanlışları yapan kişilere gereken ders verilmediği sürece yine en fazla zararı CHP görecektir. Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu; size inanıyor ve güveniyoruz. Lütfen bir müfettiş gönderip ve olaya el koyunuz. Bu yanlışlığı düzeltiniz. Yoksa partimiz ilçemizde büyük yara alacaktır, denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.