SEÇİM MEYDANLARI MÜZİKLE ŞENLENECEK

SEÇİM MEYDANLARI MÜZİKLE ŞENLENECEK
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul'da 12 Haziran seçim kampanyası çerçevesinde bir dizi halk konseri düzenliyor.

Kentin en önemli meydanlarında akşam saatlerinde düzenlenecek konserler CHP'nin seçim kampanyasının gülen yüzü olacak. Kartal'dan başlatılan konserler Mayıs ayı boyunca devam edecek. Fuat Saka, Nuray Hafiftaş, Grup Gündoğarken, Züleyha ve İmran Salkan'ın vereceği konserler 35 ayrı meydanda düzenlenecek.

Halk konserlerinin programı, Dikilitaş’taki CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.  Basın toplantısına CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin’in yanı sıra İstanbul milletvekili adayları katıldı.
CHP’nin İstanbul’daki 85 milletvekili adayının yoğun bir kampanya dönemine girdiğini kaydeden CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin, “CHP adayları da sokağa çıktı ve halka projelerimizi anlatmaya başladı. Ancak kampanya dönemlerinde söyleyecek sözü, halka sunacak projesi olmayanlar hemen seslerini yükseltmeye başlar. AKP de bunu yapıyor. Ekranlar, meydanlar daha şimdiden bu gürültüye teslim edilmek isteniyor. Ama bizim buna niyetimiz yok. Onların oyununa gelmeyeceğiz” diye konuştu.
CHP’nin, seçmenlerin 8 yıldır çektiği çilelerin ardından rahat bir nefes almasını istediğini kaydeden Bahri Şahin, “Biz istiyoruz ki, insanlar meydanlara çıksın ve müzikle dolu birkaç saat geçirsin. Fuat Saka ile Karadeniz’e, Nuray Hafiftaş ile türkülere, Grup Gündoğarken ile biraz eskilere, İmran Salkan ile Rumeli’ye gideceğiz. Züleyha ile her dilden şarkıya eşlik edeceğiz. İstanbul’un 39 ilçesi var. Mayıs’ın sonuna kadar bu ilçelerin neredeyse tamamında yapacağımız halk konserleri için 3 tane özel TIR hazırlandı. Sahneye de dönüşebilen bu araçlar kentin en güzel meydanlarında halkımızla, seçmenimizle müziği buluşturacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.