Seçimde hatırlanmak istemiyoruz

Seçimde hatırlanmak istemiyoruz
Ak Parti Büyükçekmece’den sorumlu Milletvekili Mehmet Muş partisinin belediye başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri ile Tepecik’te yöre derneklerini ziyaret etti.
Yöre derneklerini ziyaret eden Milletvekili Muş, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. Sadece seçim dönemlerinde hatırlanmaktan yakınan vatandaşlar, ‘Seçim zamanı siyasiler bizlere bir sürü vaatlerde bulunuyor, sonrada bu vaatlerini unutuyorlar.Bizler artık seçimden seçime hatırlanmak istemiyoruz’ diyerek sitimde bulundular.

 Ak Parti Milletvekili Mehmet Muş, İlçe Başkanı Selahattin Küçük ve beraberlerinde belediye başkan aday adayları dün önce Trabzonlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldılar.



Burada konuşan İlçe Başkanı Küçük, Parti olarak yöre derneklerine ve sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini belirterek kahvaltıda kendilerini ağırlayan dernek yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Küçük, ‘Biz bu seçim döneminde ülkemiz üzerine oynanan oyunları da vatandaşlarımıza anlatacağız. Büyükçekmece’de seçimi kazanmak için ilçemizde bulunan 250 bin nüfusa ve 150 bin seçmenetek tek giderek bu oynanan oyunlarıanlatacağız, bozmak için de destek isteyeceğiz’ dedi.

Kırmızı kazak giymekle oy alamazsın

Ziyaret edilen tüm derneklerde aynı konuya değinen Bölgemiz Milletvekili Muş ise son dönemde ülkemiz gündemini oluşturan gelişmelere değindi. Muş, ‘Bu yapılan oyunlar Başbakanımız ve Ak Parti iktidarı üzerinden Türkiye’yi eski karanlık günlere götürme planıdır’ dedi.

Vekil Muş, Sarıgül’ün CHP’den İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı olmasını da eleştirerek ‘Plan projesi olmayan ve yolsuzluk yüzünden daha önce partisinden ihraç edilin bir kişiyi çok iyi konuşuyor, sağa sola dönüşleri ve kırmızı kazak giydiği için bu millet oy vermez’ dedi.Tepecikliler Ak Partililerden Tepecik’e üniversite, üst geçit ve Ahmediye Çatalca arası yapımı devam eden yolunhangi aşamada olduğunu da sordular.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.