ŞEKER’E YÜZDE YÜZ DESTEK

ŞEKER’E YÜZDE YÜZ DESTEK
ŞEKER’E YÜZDE YÜZ DESTEK Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Şeker’e CHP’li il genel meclis üyelerinden %100 (YÜZDEYÜZ) destek geldi.
ŞEKER’E YÜZDE YÜZ DESTEK
 
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Şeker’e CHP’li il genel meclis üyelerinden %100 (YÜZDEYÜZ) destek geldi.
 
İMZA ATTILAR
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Genel Meclis üyelerinin 100 (yüz) tanesi ‘Dr. Ali Şeker İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olmalıdır’ önerisinin altına imzalarını attılar.
Dr. Ali Şeker’i yıllardır tanıdıklarını, genç, dinamik, çalışkan, donanımlı ve tam bir partili olarak bildiklerini kaydeden İstanbul İl Genel Meclis üyeleri kesinlikle böyle bir kişinin Ankara’da bulunması gerektiğini kaydettiler.
 
STK’LILAR DA DESTEKLEDİ
Büyükçekmece başta olmak üzere Beylikdüzü, Çatalca, Silivri, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece ve Bakırköy’deki bir çok Sivil Toplum Kuruluşu’nun da desteğini alan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Şeker’e hemen her kesimden destek gelmeye devam ediyor.
 
YILLARDIR GÖREVDE
Cumhuriyet Halk Partili bir çok üye Dr. Ali Şeker’in Büyükçekmece’nin en genç ilçe başkanı olduğu günden buyana hatta onun öncesinde de iyi günde kötü günde hep CHP ile yatıp CHP ile kalktığını, partinin çıkarlarını daima herkesin çıkarlarının üzerinde gördüğünü, tam bir halk adamı olduğuna dikkat çekerek CHP Genel Merkezi’nin halkın bu sesine kulak vermesi gerektiğini belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum