'Selin karşısına set oluyoruz'...

'Selin karşısına set oluyoruz'...
TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk başkanlığında kurulan Milli Merkez'in Büyükçekmece Temsilcileri belli oldu. O isimlerden biri de Nazmi Yazıcı.
TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk başkanlığında 23 Nisan 2013 günü büyük kurultayda ilân edilen “Yeniden Cumhuriyet, Yeniden Millî-Misak” sloganı ile kurulan Millî Merkez’in Büyükçekmece Temsilciliği yönetim kurulunu oluşturdu. Kurulun basından sorumlu yönetim kurulu üyesi Nazmi Yazıcı, Milli Merkez’in bir siyasi parti olmadığını söyleyerek, "Vatan için, vatanın bölünmemesi için selin karşısına set olmaya çalışıyoruz" dedi. Yazıcı şöyle konuştu: "Milli Merkez çalışmalarının amacı Atatürk’te birleşmek. Atatürk’te birleşen fakat farklı siyasal partilere ve görüşlere sahip herkes Milli Merkez içerisinde yer almaktadır.

Amaç cumhurbaşkanlığı seçiminde ve genel seçimlerde Atatürkçü adayların göreve gelmesini sağlamaktır. Milli Merkez adını alan kurulumuzun Büyükçekmece yönetim kurulunu da oluşturduk. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başka bir seçeneği kalmamıştır. Sağ-sol demeden parti ayrımı gözetmeden Atatürkçülerin Milli Merkez'de birleşmesi lazım. Gidişatın tehlikede olduğunu halkımıza anlatacağız ve bu tehlikenin farkında olan, vatanın bölündüğünü gören tüm vatan severleri bu çatı altında birleşmeye çağırıyoruz.

Biz Büyükçekmece'de bu oluşumu oluşturmak için kısa zaman önce bir araya geldik ancak yerel seçimler nedeniyle aktif olamadık fakat bundan sonra çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu çalışmalarımız Büyükçekmece ile sınırlı kalmayacak. Şu anda Milli Merkez İstanbul’un 13 ilçesinde oluştu. Amacımız 39 ilçenin tamamında bu oluşumu sağlamaktır. Bu vatan öyle piyangodan falan çıkmadı. Güçlendiğimiz zaman Atatürkçü ve Türklüğü ile gurur duyan hangi parti olursa biz o partiye desteğimizi vereceğiz. Biz şu an bir tarafta değiliz. Biz vatanın tarafındayız."

"AKP'NİN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL"

"Bana göre şimdiye kadar Türkiye'de ne demokrasi oldu ne doğru dürüst bir siyasi parti oldu. Bütün siyasi partilerimiz emperyalistlerin emrinde, onların ağzına bakıyorlar, onlar ne derlerse onu yapıyorlar. CHP de bu, MHP de bu, AKP ise ne olduğu belli değil. Biz vatan elden gitmesin diye bu oluşumu oluşturduk ve selin karşısına set olmaya çalışıyoruz, tüm vatan severleri de bu oluşumun içerisinde olmaya bekliyoruz."

MİLLİ MERKEZ BÜYÜKÇEKMECE

Nazmi Yazıcı’nın içerisinde yer aldığı 9 kişilik Milli Merkez Büyükçekmece Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Seda Önder, İlhan Osman Şahin, Oğuz Avinal, Hasan Salih Akkurt, Oktay Mutlu, Mustafa Nazım Türkkan, Ahmet Yazır ve Bilal Yeşil.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.