'Seneye iktidar olarak kutlayacağız'

'Seneye iktidar olarak kutlayacağız'
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 168.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz’ı ziyaret etti.
 Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi, emniyet mensuplarının gününü kutladı. 
CHP Beylikdüzü Kadın Kolları’nın da eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Okullarda, madde bağımlılığı ve benzeri konularda bilgilendirme toplantıları ile çeşitli tiyatro oyunları düzenlediklerini ifade eden Yanmaz, Beylikdüzü’nde bu yöndeki suç oranının diğer ilçelere oranla daha az seviyede olduğu belirtti. 
Ziyarette, ilçe emniyeti ile iyi bir diyalog içerisinde olduklarını ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Tüm emniyet mensuplarının gününü kutluyoruz" dedi. Yaklaşan yerel seçimlerde centilmenlik içerisinde bir seçim süreci geçirmeyi temenni ettiklerini belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında, bir dahaki sene Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü kutlamaya geldiklerinde, iktidar olarak geleceklerini işaret etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.