"SENİ İKTİDARA DEĞİL, YÜCE DİVAN'A GÖNDERMENİN ZAMANIDIR"

"SENİ İKTİDARA DEĞİL, YÜCE DİVAN'A GÖNDERMENİN ZAMANIDIR"
Bahçeli Erdoğan'a yüklendi

"Seni iktidara değil Yüce Divan'a göndermenin zamanıdır"

"Adalet ve Kalkınma Partisi'ninin gitmesi Türkiyenin kurtuluşu olur. Bugünkü iktidar gitmelidir. Başbakan Erdoğan zaman zaman 'yola devam' diyor, Hayır yola devam değil. Seni iktidara değil Yüce Divan'a göndermenin zamanıdır"

"9 yılda bir şey yapamayanların, dün bir şey yapamadık ama şimdi yapabiliriz demesi inandırıcı değildir. Bugünkü siyasi iktidar yorulmuştur, yıpranmıştır, gelecekte yapabileceği bir şey kalmamıştır".


"12 HAZİRAN MİLLETİMİZİN KARAR ANI OLACAKTIR"
Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisi'nin Çekmeköy Madenler Meydanı'nda düzenlediği mitingte halka seslendi. Bahçeli 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin önemli olduğunun altını çizerek, bu seçimlerin Türkiye'nin çok önemli bir sürecinde yapıldığının altını çizdi. Bahçeli, "Bu seçimler milletimizin kaderini belirleyecek ve 12 Haziran milletimizin karar anı olacaktır. İstanbullulardan isteğimiz özel bir mazeretiniz olmadığı taktirde mutlaka sandığa gitmeniz ve yüksek bir katılımla seçimlerin gerçekleşmesine katkı sağlamanızdır" dedi. İkitidarı eleştiren Bahçeli, "Ülkemiz 9 yıla yaklaşan bir süredir Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından yönetilmektedir. Adalet ve Kalkınma Partisi ortaya koyumuş olduğu sosyal ve ekonomik politikalar Türkiye'nin tek başına iktidar döneminde karşı karşıya kaldığı sosyal ve ekeonik sorunların çözümünde başarılı olmadığını işaret etmektedir" dedi.

"HER EVDE BİR GENCİMİZ İŞSİZDİR"
İktidarın Türkiye'yi ciddi sorunlarla başbaşa bıraktığını belirten Bahçeli, "Sorunlar işsizliktir, yoksulluktur, asayişsizliktir, terör, sağlık ve eğitim aksayan yönler gelmektedir. Türkiye'de 6 milyona yakın işsizimiz var. Bu işsizlerin içinde yüzde 22 oranında genç işsiz bulunmaktadır. Her evde bir gencimiz kız veya erkek işsizdir. Bu işsizlik yoksulluğuda besler. Türkiyede özellikle 2008'den 2011'e kadar yıkılan yuva sayısı artmaktadır. ve sebep olarak geçim darlığı öne sürülmektedir. Anadoluda işsizlik ve yoksulluk yan yana buluştuğunda siyasi iktidarlar işsizliiğe bir çözüm getirmediği takdirde göç dediğimiz şey başlıyor. Göç köyden şehre şehirlerdende büyük şehirlere doğru olmaktadır" diye konuştu.

"SENİ İKTİDARA DEĞİL, YÜCE DİVAN'A GÖNDERMENİN ZAMANIDIR"
"Adalet ve Kalkınma Partisini üçüncü defa iktidar olması hayal olmalıdır" diyen Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı: Çünkü 9 yılda bir şey yapamayanların, dün bir şey yapamadık ama şimdi yapabiliriz demesi inandırıcı değildir. O sebepden dolayı bugünkü siyasi iktidar yorulmuştur, yıpranmıştır, gelecekte yapabileceği bir şey kalmamıştır. Dolayısıyla 3. dönemi söz konusu olmamalıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi'ninin gitmesi Türkiyenin kurtuluşu olur. Bugünkü iktidar gitmelidir. Başbakan Erdoğan zaman zaman 'yola devam' diyor Hayır yola devam değil seni iktidara değil Yüce Divan'a göndermenin zamanıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne millet sana umutla bağlandı. Çünkü adaleti getireceğini kalkınmayı sağlayacağını zannetti Ama gördi ki sen aldatan ve kandıran bir siyasi partisin . Şimdi ise aldatma ve kandırmayı 3. dönem iktidar olarak sürdürmek istiyorsun ama vatandaşa hizmet etmek için değil yarın yargı önüne çıkıp 9 yılın her türlü iftirasını, ayak oyununu, soygununu senden hesap soracak birileri geliyor diye korkuyorsun ve panik içerisindesin. Seçim dönemlerinde sosyal yardımlaşma fonu adı altında bazı yardımlarda bulunuyorlar. Seçim döneminde yoksulu suistimal ediyorlar ve tekrar iktidar olmanın gayreti içine giriyorlar. Size gelen yardımlar, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ihalelerle, imar rantlarıyla, haksız kazançlarla elde ettikleri gelirden gelmiyor. Sizin, çalışanın vergisinden geliyor. Demek ki, bu paketin sahibi millettir. Öyleyse, bu yardım paketleri sizindir, helalinizdir, hakkınızdır. Alın paketi vurun tokatı gitsin."

BAHÇELİ MHP ÇEKMEKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ
Partisinin Hilal Kart projesi hakkında bilgi veren Bahçeli, hilal kartın her ilde yoksulun kartı olacağını söyledi. . Devlet Bahçeli miting öncesi MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bahçeli basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını ise cevaplamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.