Şenocak; İSTANBUL TÜRKİYEDİR…

Şenocak;  İSTANBUL TÜRKİYEDİR…
Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, 27 Mayıs 2012 Tarihinde Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadında gerçekleşecek il kongresi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Şenocak açıklamasında şunalara yer verdi:

Büyük teşkilat, Büyük Ustasıyla, Aziz Başkanıyla kucaklaşacak. Hep bir ağızdan: ‘’Bir Olduk, Birlik Olduk, Birlikte İstanbul Olduk. Birlikte Türkiye olduk’’ diye haykıracağımız ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşacağımız bu anlamlı günde, partimize gönül veren kardeşlerimizle beraber bayram havasında bir kongre gerçekleştireceğiz.

İstanbul’umuzun 39 İlçesinden akın akın gelecek insanların dolup taşacağı ve TT Arenayı bayram yerine çevireceği Kongrenin, Türkiye’nin en büyük stadında yapılması ayrı bir anlam taşıyacak. 55.000 kişilik oturma kapasitesi olan bu devasa stat, hazırlanacak görsel şovlarla ve katılımın büyüklüğüyle, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirmesi, Türkiye’nin siyasi arenasında hep ilklere imza atmış olan AK Parti’nin ve teşkilatının gücünü, sinerjisini ortaya koyması açısından ayrıca önemli olacaktır.

Değerli İl Başkanımızın dediği gibi ‘’27 Mayıs 2012, sadece katılımın yoğunluğu ve coşkusuyla değil, İstanbul Teşkilatımızın organizasyon kabiliyetini göstermek açısından da bizim için önemli bir gün olacak. Ortaya koyacağımız performansla partimizin, Genel Başkanımızın, İstanbul’umuzun ve Türkiye’mizin yüzünü ağartacağız’’

 Avcılar İlçe Başkanlığı olarak, böylesine coşkulu ve güçlü bir ailenin parçası olmaktan duyduğumuz onur ve gururla birlikte yapılacak bu kongreye görülmemiş bir kalabalıkla katılarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.

Haydi Avcılar, Haydi İstanbul Büyük Ustayla Büyük Buluşmaya. TT Arenaya…

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.