SERT ESKİ BAŞKANLARI AĞIRLADI

SERT ESKİ BAŞKANLARI AĞIRLADI
Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın başlattığı, eski Belediye Başkanlarının yemekte bir araya gelip eski günleri yad etme toplantıları gelensel hale geldi.
  Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın düzenlediği ilk iki yemekte bir araya gelen eski Belediye Başkanları önceki gecede kapatılan Çanta Belde Belediye Başkanı ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert’in misafiri oldu. Beylikdüzü Düven Kule Restaurantta Tahir Sert’in düzenlediği yemeğe, Eski Belediye Başkanlarından, Selami Değirmenci, Hüseyin Turan, Rıdvan Yavuzbilge, Ahmet Yağcıoğlu, Erdinç Tabak, Hüseyin Agu, Osman Topaç ve Saffet Sert katıldı. eski günlerini yad eden Başkanlar, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkinde espri ile karışık değerlendirmelerde bulundular.
Sert; Aday Adayı olmam için önümü görmem lazım
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert’in ev sahipliğinde üçüncü kez bir araya gelen eski Başkanlarının bir birilerine karşı olan samimi tavırları dikkat çekti. Son günlerde Tahir Sert tarafından Silivri’de yaptırılan anket konusunda değinen Sert; “ Ben 2014 seçimlerinde aday adayı olmayı düşünüyorum ve önümü görmem için bu anketi yaptırdım. Bu anket daha başlangıç. Birkaç tane daha anket yaptıracağım ve ona göre de adaylığımı koyacağım. Anketle ilgili bir sürü şey söylendi. Ama benim yaptırdığım anketle Silivri Belediyesinin alakası yok” dedi. Sert’in Silivri’de yaptırdığı anket yemekte espri konusu olması ve Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’nun’da aday adaylığı düşünmesine rağmen rahat tavırlar sergilemesi ise eski Başkanlar tarafından “Peşin satan gibi oturuyorsun, hayırdır adaylığın kesin mi?” şeklinde yorumlanması ise herkesi kahkahaya boğdu… 
Yemek sırası Agu’da
Her ay bir araya gelen eski başkanlar 20 Nisanda da Güüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu’nun misafiri olacak. Geleneksel hale gelen ve eski günleri yad eden Silivri ve Beldelerinde görev yapan eski Belediye Başkanları bu geleneği devam ettirmekte kararlılar…
Falda koltuk çıktı, başkan benim 
Yemek sonrası şömine başında kahve içen eski Başkanlar fal bakmayı da ihmal etmedi. Sert’in kapattığı kahve fincanında koltuk çıkması üzerine Sert; “ fincanda koltuk çıktı, başkan benim” şeklinde yorumlaması da geceye damgasını vurdu.  
Haber/ Fatma Sarıbıyık   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.