Silivri AK Parti'de 'durmak yok'

Silivri AK Parti'de 'durmak yok'
AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmalarına yönelik ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.
 Başkan Sert, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Orhan, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İzzettin Esin, Tapu Müdürü Aydın Dolmaz, Kadastro Müdürü Çetin Hasançebi ve Silivri Liman Başkanı Cihan Hunce’yi ziyaret etti. Ziyaretler sırasında personelle tek tek selamlaşan Tahir Sert, hizmetin AK Parti ile geleceğini ve Silivri’nin hakettiği projelere kavuşacağını belirtti. Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensuplarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde, Başkan Sert’in adaylığının Silivri için hayırlı olması temenni edildi.

“SİLİVRİ’NİN KADERİ DEĞİŞECEK”

Tahir Sert, ziyaretler sırasında kurumların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi. Aynı zamanda seçim projelerinin de konuşulduğu görüşmelerde Başkan Sert; “Silivri’yi daha güzel bir yere dönüştürmek için çalışmalarda bulunuyoruz. Projelerimizin her birini hayata geçireceğiz. Kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını el birliği ile çözeceğiz. Bu ülkeyi hep birlikte kalkındıracağız.  Silivri hakettiği değere AK Parti Belediyesi ile kavuşacak. Ben bu toprakların çocuğuyum. Buraların değerini en iyi bilecek kişilerden biriyim.” dedi. Ziyaretlerin ardından balıkçılarla selamlaşan Başkan Sert; “Tahir Sert’in geldiği gün Silivri’nin kaderi değişecek” diyerek vatandaşlar ile sohbet etti.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.