SİLİVRİ AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

SİLİVRİ AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Silivri AK Parti İlçe Teşkilatı Garden Et Lokantasında, “ Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” yemeği düzenledi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da katıldığı dayanışma yemeğinde AK Partiye yeni katılan 46 kişiye de rozet takıldı.

1200 kişinin katıldığı dayanışma yemeğine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yanı sıra AK Parti İstanbul milletvekilleri Halide İncekara, Gülay Dalyan, Tülay Kaynarca, Enver Yılmaz, Sanayiciler,Muhtarlar, STK’lar, Oda Başkanları  ve partililer katıldı. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı.  İlçe Başkanı Metin Karaş’ın ardından AK Parti İstanbul milletvekilleri , Enver Yılmaz ve  Halide İncekara’da birer konuşma yaparak, “ 2014 seçimlerinde Silivri’den  %60 oy ” beklediklerini ifade ettiler.  

CHP’li Gültekin AK Parti’de

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının düzenlediği yemekte partiye yeni katılan 46 kişiye rozet takıldı. AK Parti’ye yeni geçen isimler arasında en çok dikkat çeken isim ise Silivri CHP eski Gençlik Kolu Başkanı İzzet Gültekin oldu.

Bağış; Silivri, Türkiye'nin arınma ve şeffaflaşma  merkezi

Toplantıda konuşan Bağış, Silivri'nin Türkiye'nin tarihinde çok farklı bir misyonu ve yeri olduğunu söyledi.  Bağış, Türkiye'de tarihin Silivri'yi farklı anacağını ifade ederek, ''Silivri, Türkiye'nin arınması ve şeffaflaşmasının merkezi olarak adını yazdırdı'' dedi.

Silivri denilince devam eden dava sürecinin akıllara geldiğini aktaran Bağış, bu sürecin yaşanıyor olmasının bile Türkiye adına bir değişimi simgelediğini vurguladı. Silivri'yi, aklanma, arınma, demokratikleşme ve şeffaflaşmanın merkezi olarak niteleyen Bağış, ''Silivri'ye AK belediyecilik yakışır. Bizim kültürümüzde insanlar önce yol arkadaşını seçer, sonra yola çıkarlar. Çok şükür bizim yol arkadaşlarımız denenmiştir. Gün geldi beraber yargılandık, gün geldi beraber tehdit edildik. Gün geldi birlikte mutlulukları yaşadık, gün geldi sandıktan alnımız ak, başımız dik yeniden, yeniden ve yeniden çıkabildik. Neden- Çünkü biz bu millete sevdalıyız. Bu millet için doğru ne ise onu yapmaya çalıştık'' diye konuştu.

Türkiye'nin AB üyeliğini, şeffaflaşmasını ve demokratikleşme sürecinin devamını da Silivri'nin belirleyeceğini aktaran Bağış, ''Nasıl Yassı Ada Türkiye'nin tarihinde bir ayıbı temsil ediyorsa inşallah Silivri de Türkiye tarihinde bir arınmayı, o bulanık suda balık avlama döneminin bittiğini temsil eden bir mekân olarak temsil eder'' dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, konuşmasının ardından Bağış'a Atatürk tablosu, Silivri yoğurdu ve çiçek takdim etti.  Toplantıda daha sonra partiye yeni üye olanlara rozetleri Bağış ve milletvekilleri tarafından takıldı.

İşte AK Parti'ye katılanları listesi

Sıra

Adı - Soyadı

Açıklama

1

Sefer Ölçer

 

2

İzzet Gültekin

Geçmiş Dönem Chp Gençlik Kolları Başkanı

3

Talip Şahin

 

4

Atakan Yıldız

 

5

Emrah Çengel

 

6

Rıfat Tamşen

 

7

Sebahattin Yazıcı

Geçmiş Dönem Mhp Muhasip Üye

8

Alev Güner

Beyin Cerrahı Doktor

9

Tülin Bek

 

10

Kaan Kışlalı

 

11

Erden Yetim

 

12

Birsen Aslan

 

13

Taylan Azer

 

14

Ahmet Geyik

 

15

Mehmet Karan

 

16

Uğur Ilık

Tokat Reşadiye Bozçalı lar Derneği Başkanı

17

Adnan Salmanlı

Milli Golf Sporcusu ve Hocası

18

Bahadır Karaköy

 

19

Gürkan Başar

 

20

Serkan Çokyaşar

 

21

Özer Sarıbaşak

 

22

Mesut Koşar

 

23

Buğra Çiftçi

 

24

Hilmi Güral

 

25

İsmail Sözen

 

26

Mesut Öztürk

 

27

Barış Toprak

 

28

Murat Ateş

 

29

Necdet Engin

 

30

Mustafa Kaptan

 

31

Bilgehan Özkaya

 

32

Tuğçe Yavuz

 

33

Tolga Yeni

 

34

Ümit Birik

 

35

Özgür Demirkaya

 

36

Özdemir Koca

 

37

Gökalp Saçkıran

 

38

Mehdi Kızılkan

 

39

Ahmet Nakkaşçıoğlu

 

40

Kader Nur Şentürk

 

41

Hasret Egeşen

 

42

Osman Dalkalı

 

43

Arif Tarladaçalışır

 

44

Arzu Oğuzkurt

 

45

Berat Bülent Özbeklik

 

46

Ali Pala

 

 Haber/ Fatma Sarrıbıyık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.