SİLİVRİ CHP’DE BAŞKANLIK YARIŞI BAŞLADI!

SİLİVRİ CHP’DE BAŞKANLIK YARIŞI BAŞLADI!
20014 Yerel Seçimleri için, Silivri CHP’de Belediye Başkan Aday Adaylığı yarışı şimdiden başladı.

Silivri CHP İlçe Teşkilatında, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için adaylık başvuruları son hızla devam ediyor. Hüseyin Şahin ve İsmet Kirazpınar, CHP’den Belediye Başkanlığı için sessiz sedasız aday adaylığı başvurusunda bulunurken, Eski Silivri Belediye Başkanı Selami Değirmenci yarın saat 14:00’da parti binasında bir basın toplantısı ile adaylık başvurusunu gerçekleştirecek. Değirmenci’nin ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da Cuma günü saat 12:00’da parti binasında yapacağı bir basın toplantısı ile ikinci kez Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayacak.  Silivri CHP eski İlçe Başkanı ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yıldırım’ın da Belediye Başkan aday adayı olacağı ve önümüzdeki günlerde konuyla ilgili gerekli açıklamalarda bulunacağı alınan bilgiler arasında.

Başvuru süreci uzatıldı

Daha önce adaya adaylığı için son başvuru tarihi 31Temmuz 2013 olduğunu duyuran CHP,  aday adaylığı başvuru süresini bir ay uzattı.  Aday adaylığı son başvuru tarihi’nin 2 Eylül olduğu duyuruldu. Silivri CHP’den meclis üyeli için aday adaylığı başvurusunda bulunan çok kişi meclis üyeliği için yarışırken, Özcan Işıklar, Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım, Hüseyin Şahin ve İsmet Kirazpınar ise Belediye Başkanlığı için yarışacak. Diğer yandan belediye başkan adaylığı listesine yeni isimlerin de eklemsi bekleniyor…   

Işıklar’ın en güçlü rakibi Değirmenci!

Silivri Belediye Başkanlığına ikinci kez aday adaylığı başvurusunda bulunacak olan Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın en güçlü rakibi eski Başkanı Selami Değirmenci olarak değerlendiriliyor. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ise hiçbir şekilde aday olmayacağını, seçimlerde İlçe Başkanı olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.